arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,7119
EURO
35,4042
ALTIN
2.503,33
BIST
10.815,38
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Açık
33°C
Bodrum
33°C
Açık
Cumartesi Açık
36°C
Pazar Parçalı Bulutlu
37°C
Pazartesi Az Bulutlu
36°C
Salı Hafif Yağmurlu
34°C

Yeni Yönetim 12 Milyon TL Eksiyle Göreve Başladı…

Yeni Yönetim 12 Milyon TL Eksiyle Göreve Başladı…
3 Temmuz 2024 16:25
A+
A-

Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulübü, olağanüstü seçimli genel kurulunu yaptı

Arena Bodrum Haber – B.B. Bodrumspor olağanüstü kongresi Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi’nin toplantı Salonu’nda yapıldı. Eski yönetim; SGK, Vergi Dairesi ve piyasa borçlarından oluşan yaklaşık 12 milyon borçla ibra edildi.

Bin 112 üyesi bulunan 93 yaşındaki kulübün kongresindeki katılımın çok düşük olması dikkatlerden kaçmadı. Önceki dönemden ve yeni yönetimde yer alan bazı yöneticilerinde katılım göstermediği kongrede, karar alma çoğunluğu güçlükle sağlandı.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunması sonrasında verilen önergenin oylamayla Kongre Divanı; Sayim Keskin (Başkan), İbrahim Başkaya ve Cevat Soysal’da oluştu.

Hadi Türk: Yeni lokomotif branşımız voleybol…

Saat 11.20’de başlayan kongre yaklaşık 2,5 saat sürdü. Kongrenin açılış konuşmasını yapan B.B.Bodrumspor Başkanı Hadi Türk, 2023-24 sezonunda başarı elde eden Bodrum FK, Yalıkavakspor ve Bodrum Basketbol’u aldığı başarılardan ötürü kutlayarak şunları söyledi;

“Önceki dönem yönetiminde emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Yeni dönemde amatör branşlarda kendi kendine yeten bir kulüp olmak istiyoruz. Genç yeteneklere fırsat vermek istiyoruz. Amatör branşlarımızın arsına cimnastik branşını da ekleyeceğiz. Bunun yanında yeni finansal projeler gerçekleştirmek istiyoruz. Futbol şubesini kaybettikten sonra voleybolu lokomatif yapmaya karar verdik. Hedefimiz Sultanlar Ligi.”

Kanat Özsert: Tesislerimizi en rantabl şekilde kullanacağız.

Kongrede Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci’yi temsilen yaptığı konuşmada, “Öncelikle Tamer Başkanımızın kongrede yeni görev alacak yönetime başarı dileklerini iletmek istiyorum. Bodrum Belediyesi olarak her geçen gün artan sportif taleplere cevap vermek için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Elimizdeki tesisleri iyileştirerek en rantabl şekilde kullanılmasını sağlayacağız” dedi.

Yapılan konuşmalar sonrasında yönetim ve denetim kurulu raporları okundu. Kulübün hesaplarını tutan sorumlunun mali tabloları okurken ortaya koyduğu rakamların sadece dernek borçlarının olduğuna dikkat çeken Divan Başkanı Sayim Keskin’in, iktisadi işletmelerinde borçlarının ifade edilmesi isteği üzerine 4-5 milyon gibi ifade edilen borcun toplam da 12 milyona yaklaştığı anlaşıldı.

Tek listeyle gidilen olağanüstü kongrenin yönetim kurulu oylaması açık olarak yapıldı.

Hadi Türk’ün başkanlığında oluşan yönetim kurulu asil üyeleri şu isimlerden oluştu;

Hüseyin Gözütok, Gürkan Topan, Murat Önder, Baran Akcan, Mehmet Dağoğlu, Mustafa Kara, Zeynel Kılıç, Nihal Ermiş, Ayşen Kılıç Bozan, Murat Süren, Caner Tuna, Murat Oğan, Halil Teke, Cavit Can, Öktem Atıcı, Baran Hakman, Halil Durmaz, Sadık Aydoğan, Uğur Çilingiroğlu ve Ogün Yıldız.

Kongrenin en uzun süren bölümü dilek ve temenniler maddesi oldu. Bu bölümde futbol şubesinin A.Ş. olma süreci ve B.B. Bodrumspor’dan ayrılmasına neden olan gerekçeler ve sonuçları tartışıldı.

Önceki ve yeni dönemde görev alan bazı yönetim kurulu üyelerinin, Bodrumspor’un 2.4 milyon dolara satılmasının büyük bir başarı olduğunu ifade eden değerlendirmeleri ve güzellemeleri üzerine gelen eleştiriler kongrenin notları arasında yerini aldı.

Deniz Koca: Tesislerin kullanım haklarını tekrar değerlendirmek gerekiyor..

Diğer taraftan; toplantıya takip eden Bodrum Belediyesi Meclis üyesi Deniz Koca’nın, “Bodrum Belediyesi’ne ait olan ve özel A.Ş. şirket statüsünde olan Bodrum FK’nın kullanımına verilen tesislerin amatör kulüplerin kullanımı amaçlı tesis edildiğini, süreç içinde A.Ş. statüsündeki Bodrum FK kendi tesislerini inşa etmesi ve Bodrum Belediyesi tesislerinin B.B Bodrumspor Derneği Spor Kulübü ve Bodrum’da ki diğer amatör kulüplerin tesislerden faydalanabilmesi için kullanım haklarının tekrar değerlendirilmesi gerekiyor.” saptaması da dikkatlerden kaçmadı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.