arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,5316
EURO
34,9229
ALTIN
2.424,64
BIST
9.722,09
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
21°C
Bodrum
21°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
23°C
Cuma Parçalı Bulutlu
25°C
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Açık
27°C

Yeni göreve başlayan itfaiye erleri yemin etti

Yeni göreve başlayan itfaiye erleri yemin etti
27 Ocak 2023 11:43
A+
A-

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi’nde göreve başlayacak 68 yeni itfaiye eri için yemin töreni düzenlendi.

Arena Bodrum Haber – Muğla’da vatandaşların güvenliği ve huzuru için 7/24 görev yapan Muğla Büyükşehir Belediyesi itfaiye teşkilatı 68 yeni personeli için yemin töreni düzenledi.

Yemin törenine Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Menteşe Belediye Bahattin Gümüş ve itfaiye erlerinin aileleri katıldı.

13 ilçesi 569 mahallesi olan Muğla’da 13 grup amirliği, 25 istasyon, 479 personel, yeni alınan araçlarla 168 araçla vatandaşların can ve mal güvenliği için 7/24 çalışan Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ailesine katılan 68 yeni itfaiye eri için yemin töreni düzenledi.

İtfaiye Eri Hilal Sakızlı; “Kimsenin referansı olmadan seni almazlar dediler ancak gördüm ki burada liyakat esas”

Yemin töreninde konuşan itfaiye eri Hilal Sakızlı, referans olmadan sınavı kazanamayacağı liyakatli bir sınav olmayacağına dair çokça söylemlerin olduğunu ancak Muğla Büyükşehir Belediyesinde hak edenin kazandığını söyledi Sakızlı, “Sen kadınsın liyakatli bir sınav olmaz kimse senin referansın olmadığından seni almazlar dediler. Kimsenin referansı olmadan kendi emeğimle oldum. Burada aile gibi davrandılar, çok mutluyum. Genç yaşta meslek sahibi olmamızı sağlayan başta Başkan’ımız Osman Gürün’e çok teşekkür ediyorum. Her meslekte olduğu gibi kadınlarında bu mesleği yapabileceği inancıyla bu mesleğe atıldım. Hiçbir ayrım yapmadan bana yardımcı olan tüm ekip arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.