arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
18°C
Bodrum
18°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
20°C
Pazartesi Açık
23°C
Salı Parçalı Bulutlu
22°C
Çarşamba Açık
22°C

YAVUZ DEMİR, TURİZM YATIRIMCILARINI ZİYARET ETTİ…

YAVUZ DEMİR, TURİZM YATIRIMCILARINI ZİYARET ETTİ…
19 Haziran 2018 19:14
A+
A-

AK Parti Bodrum İlçe Teşkilatı, 24 Haziran seçim çalışmalarının hızını arttırarak devam ediyor. Bodrum’daki yapılan seçim çalışmalarında yoğun bir tempoyla yer alan AK Parti Muğla 1.Sıra milletvekili adayı Mehmet Yavuz Demir, “CHP, AK Parti gelirse Bodrum elden gider safsatasına daha fazla sığınamayacak” dedi.

Turistik tesisler, yerel sanayi işletmeleri ve Turgutreis Hayvan Barınağı’nın ziyaret edildiği saha çalışmalarında; 1.Sıra milletvekili adayı Mehmet Yavuz Demir’in yanı sıra AK Parti Bodrum ilçe başkanı Ömer Özmen, teşkilattan sorumlu başkan yardımcısı Yener Çelik, yönetim kurulu üyelerinden Mehmet Akbaba, Ferudun Katar, Sinan Sevim, Ahmet Likoğlu, Necmettin Çiftçi, Serhat Gers, Erhan Berber, Aykut Uzunşimsek, Ruken Aybar, Aydan Korkmaz ve Safiye Vural ile partililer yer aldı.

BODRUM’U DA MUĞLA’YI DA AK PARTİ HİZMETLERİYLE BULUŞTURACAĞIZ…

Yapılan ziyaretlerde “Politika yaparak, siyaset üretemeyiz” diyen Mehmet Yavuz Demir, “CHP, ilçeler içerisinde en çok oyu aldığı yer Bodrum olmasına rağmen, Bodrum’dan seçilecek yere milletvekili adayı koyamadı. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Bodrum’u yakından izleyen ve bölgenin ihtiyaçlarını bilen bir siyasetçi olarak, 27.Dönemde Muğla milletvekili listesinde 1.Sırayı Bodrum’a verdi. Bu aynı zaman da şu demek; Yerel yönetimlerde yetersiz kalan CHP’li belediyelerin veremediği hizmeti, hükümet ve devlet imkanlarıyla Bodrum ile Muğla ile buluşturmak. Biz yeni dönemde çalışmayan hizmet etmeyi beceremeyen yerel yönetimlerin eksiklerini gerek direk, gerekse de dolaylı olarak Muğla ile buluşturacağız” dedi.

ÖMER FARUK DENGİZ: EĞİTİMDE ZAMAN VE MEKAN FAYDASI İSTİYORUZ…

Gümbet Koyu’nda faaliyet gösteren tesislerde yapılan ziyaretler sırasında düşüncelerini aktaran işletme sahibi Ömer Faruk Dengiz’in, “Biz siyaset yapan milletvekilleri istiyoruz. Adaylığınızın açıklanmasından sonra, sizi yaptığınız STK ziyaretlerinde ve saha çalışmalarında izleme fırsatı buldum. Bodrumlu olmanız ve birikimleriniz beni de diğer turizmcileri de olumlu etkiledi. Bodrum’da Turizm yatırımı olan bizlerin önemli bir ihtiyacı var. Turizm Lisesi ve Turizm Yüksekokulu… Kısacası, nitelikli ara eleman ve yöneticiye ihtiyacımız var. Turizm yatırımlarına sahip olan ve ekmeğini turizmden kazanan bölge insanı, çocuklarının ve yakınlarını eğitimlerini Bodrum’da yaptırmak istiyor. Eğitimde zaman ve mekan faydasından yararlanmak istiyor. Bu konuda plan-proje-maliyet konularında turizmciler üzerimize düşeni yapmaya hazır” dedi.

SEKTÖRÜN ÖNÜNÜ AÇACAK İŞLERE İMZA ATACAĞIZ…

Bodrum’da turizm sektörünün bileşenlerine yaptığım ziyaretlerde konusuna hakim, bilinçli ve tecrübeli geniş bir yapının olduğuna sizinle yaptığımız bu görüşmede bir kez daha şahit oldum saptamasını yapan, Demir, “Bu donanımlı yapıyla Bodrum’da Turizmi uçurmak çok mümkün. Geriden gelen sorunlar üzerinden politika yapmayacağım, işimiz siyaset üretmek. Önümüzdeki süreçte sizin gibi sorunları bilen, çözümleri olan yatırımcılarla sektörün önünü açacak işlere imza atacağız. Sektörün lokal anlamda ihtiyacı olan eğitim kurumlarının Bodrum’da istihdamı için elimden geleni yapacağım. Bizim ihtiyacımız olan bu bakış açısı. Sizin gibi yetkin yatırımcılarla bu ve buna benzer konularda çalışmak bizlere keyif verir” dedi.

Turistik tesisleri kapsayan saha çalışmalarından sonra Turgutreis’te bulunan Hayvan Barınağını ziyaret eden Demir, “Son günlerde hayvanlara karşı artan kötü davranış ve saldırılara karşı, kanunsal anlamda düzenleme seçim sonrasında hızlıca gerçekleştirilecek” mesajını verdi.

Barınak ziyareti sonrasında Turgutreis Mahallesin’de AK Parti İlçe Başkanı Ömer Özmen’in  İmar Barışı bilgilendirme toplantısına katılan Demir, Milas İlçesinde ki gece programı için Bodrum’dan ayrıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.