arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3293
EURO
35,0939
ALTIN
2.298,16
BIST
9.043,75
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
24°C
Bodrum
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

Yangına Muhtar Müdahalesi…

Yangına Muhtar Müdahalesi…
31 Temmuz 2020 09:26
A+
A-

Samanlıkta çıkan yangına itfaiye tankeriyle müdahale eden muhtar yangını söndürdü.

Arena Bodrum Haber – Menteşe İlçesi Çırpı Mahallesi’nde köy içinde çıkan saman yangını muhtar tarafından yangın tankeri ile söndürüldü ve yangının büyümesi önlendi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin orman ve kırsal köylere dağıttığı yangına ilk müdahale tankeri Çırpı Mahallesi’nde olası bir saman yangının büyümeden sönmesini engelledi. Çırpı Mahalle Muhtarı Mehmet Şanlı köy içinde çıkan saman yangınına Büyükşehir’in yangın tankeri ile müdahale ederek yangının büyümesini önledi. Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi yangın alanına geldiğinde sadece soğutma çalışması yaptı.

Menteşe İlçesi Çırpı Mahalle Muhtarı Mehmet Şanlı samanlıkta oluşan yangına kısa sürede Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen yangın tankeri ile müdahale ettiğini ve yangının büyümeden önüne geçtiklerini söyledi. Kırsal ve orman içi mahallelerde bu yangın tankerlerinin çok işe yaradığını söyleyen Mehmet Şanlı bunlar ne işe yarayacak diyenlere bu yaşanan olayın çok iyi bir örnek olduğunu belirtti ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e tüm hizmetleri ve yangın tankeri için teşekkür etti.

Muğla Büyükşehir Belediyesi bugüne kadar Muğla genelinde kırsal ve orman içi mahallelerine 136 yangına ilk müdahale tankeri dağıttı ve muhtarlara tankerin nasıl kullanılacağı ile ilgili eğitimler verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.