arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,5143
EURO
34,9020
ALTIN
2.432,10
BIST
9.813,35
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Açık
23°C
Bodrum
23°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
25°C
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
26°C

VALİ’DEN BODRUM TURİZMCİSİNE MORAL…

VALİ’DEN BODRUM TURİZMCİSİNE MORAL…
6 Ocak 2017 18:03
A+
A-

 

Bodrum’da turizmciler ile bir araya gelen Muğla Valisi Amir Çiçek yatırımcıların, istihdam sağlayan işadamlarının yanında olacağını açıklayarak, yola devam mesajı verdi.

Bodrum Salmakis Otel’de düzenlenen Ekonomik İstişare Toplantısına Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Ticaret Odası Başkanı Mahut Kocadon, Esnaf Odası Başkanı Erdoğan Başeğmez, Şoförler Odası Başkanı Hasan Kablı, Deniz Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Arif Yılmaz, Bodrumlu turizmciler, meslek odaları, siyasi parti ilçe başkanları ile bir araya geldi. Toplantıya Kamu Kurum temsilcileri de katılarak hazır bulundular.

Vali Çiçek, yaptığı konuşmasında “En yakın çevremizde savaş yapılıyor. Çocukları öldürüyorlar. Bombalıyorlar. Suriye’den, Irak’tan bahsediyorum. Yani bu hiç bir zaman insana yakışmayacak bir şeydir. Bu bizi nasıl etkiledi. Elbette ki yanımızda bombalar patlarsa  savaş olursa buraları da etkiliyor. Bu işten etkilenmemek için biz kendimizi devamlı dimdik güçlü, en iyi şekilde azimli, vizyoner olarak işlerimizi yürütürsek bize kimse bir şey yapamaz.15 temmuzu  her an bir film gibi önümüze koyacağız. Gözümüzün önünden geçireceğiz. 15 temmuz temmuz olarak değil, birliğimizi berberliğimiz, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni ekonomisin yok edip bu bölgede savaş ortamı yaratıp yok etmenin  denediği bir gün olmuştur. Darbe girişimiydi bilmem neydi  diye dar tutarsak  düşmanımızı iyi tanıyamamış oluruz. Kimdir bu düşman terör dür terörün arkasındaki desteklerdir Hangi terör FETÖ dür. Bu FETO PKK kadar Deaş kadar hepsi kötüdür de daha kötüdür.”  Dedi.

Vali Çiçek konuşmasında FETO cuların 15 temmuzu başaramadıklarına değinerek bundan sonra “Bu kez ekonomiyi baltalamaya  çalışıyorlar. Onun için 15 temmuzu devamlı önümüze koyup, çalışmamız gerekiyor” dedi.

YATIRIMCININ YANINDAYIZ

Ekonomik İstişare Toplantısında konuşan Muğla Valisi Çiçek tüm kamu görevlilerinin görevini en iyi şekilde yapabilmesinin en büyük milliyetçik olduğunu ifade ederek işadamlarına hitaben sözlerini şöyle sürdürdü.

“Bizler yanınızdayız arkadaşlar. Bizler derken sadece bir vali olarak şahsım değil. Yönetimimle beraber, kamu görevlileri ile beraber, ilçedeki memurlarla beraber. İş adamlarımızın, yatırımcılarımızın istihdam sağlayanlarımızın, turizm işletmelerimizin hangi alanda olursa olsun. Sizlerin yanınızda olmak bizim için bir görevdir biliyorum, bu görevle yanınızdayız Sizlerle aynı şeyi düşündüğümüzü biliyoruz. Bodrumumuzda 2017 yılında üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapacağız.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.