arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3307
EURO
35,0310
ALTIN
2.282,61
BIST
8.974,69
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
24°C
Bodrum
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
24°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

Vali Orhan Tavlı Şampiyon Gençlerle Bir Araya Geldi…

Vali Orhan Tavlı Şampiyon Gençlerle Bir Araya Geldi…
19 Mayıs 2022 10:18
A+
A-

Muğla Valisi Orhan Tavlı Gençlik haftasında Şampiyonluk sahibi milli sporcularla bir araya geldi.

Arena Bodrum Haber – Muğla Valiliği 75. Yıl toplantı salonundaki görüşmeye Muğla Valisi Orhan Tavlı’nın yanı sıra Vali Yardımcısı Murat Kahraman, Gençlik ve Spor İl Müdürü Musa Kazım Açıkbaş, Spor Şube Müdürü Serkan Paçalı, Gençlik Faaliyetleri Şube Müdürü Münir Özalp, Menteşe Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yavuz Karahasanoğlu, Kickboks Antrenörü Mehmet Can Yaşar, Karate Antrenörleri Mustafa Kıvrak ve Reyhan Koşar Kıvrak, Okçuluk İl Temsilcisi Tahir Karataş ile Milli Sporcularımız Pınar Altıntepe, İsmet Enes Yetim, Ali Sarı, Yasemin Nur Boğa, Deniz Aslantaş, Efecan Bulut, Hatice Sena Kayacan, Mustafa Aydemir, Emir Baha Sönmez, Alperen Efe Baykara, Taner Eren, Burak Yılmaz, Beren Çiftçioğlu katıldı.

Başarıları nedeniyle Milli Sporcuları tebrik eden Vali Orhan Tavlı azminiz gayretiniz ve elde ettiğiniz başarılar nedeniyle sizleri ve teknik ekibi tebrik ediyorum. Sizlerle gurur duyuyoruz. Her zaman yanınızda ve arkanızdayız. Azminiz ve gayretinizle nice başarılara imza atacağınıza Muğla’mızı ve ülkemizi gururlandırmaya devam edeceğinize inanıyorum. Emeği geçen herkesi bir kez daha kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Sporcularla ve antrenörleriyle bir süre sohbet eden Vali Orhan Tavlı, sürdürülen altyapı çalışmaları ve yatırımlarla birlikte Muğla’nın bir çok branşta adından söz ettirmeye başladığını, Muğlalı sporcuların da ulusal ve uluslararası müsabakalardan daha fazla başarılarla döndüğünü söyledi.

Vali Orhan Tavlı, Ay yıldızlı bayrağımızın ödül kürsüsünde dalgalanması hepimiz için büyük mutluluk olduğunu belirterek Muğla’ya olimpiyat madalyasının çok yakışacağını ifade etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.