arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,5688
EURO
34,7210
ALTIN
2.488,71
BIST
9.524,59
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
19°C
Bodrum
19°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
13°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Açık
23°C

SPORTRE’DE BODRUMSPOR’UN KUPA PERFORMANSI KONUŞULDU…

SPORTRE’DE BODRUMSPOR’UN KUPA PERFORMANSI KONUŞULDU…
30 Ocak 2019 15:12
A+
A-

Bodrum’da sporun nabzını tutan program Sportre’de bu hafta, Bodrumspor’un kupa ve lig maçı ile hentbol konuşuldu.

Kent TV ekranlarından yayınlanan Abdulkadir Sevindik’in hazırlayıp sunduğu Sportre’nin konukları, Levent Bulut ve Tunç Hepsarsar’dı.

Bodrumspor’un Ziraat Türkiye Kupasında Yeni Malatyaspor’a karşı oynadığı maçları son 10 dakika içerisinde kaybettiğine dikkat çeken Sevindik, “Bodrumspor kupada iki süper lig takımını eleyerek üçüncüsünü de elinden kaçırdı. Gösterdiği bu yüksek performansı ligin ikinci yarısında da ortay koymalı” Dedi.

Türkiye Kupasından elenirken bizi üzdüğünden daha çok sevindiren bir Bodrumspor yaşadık diyen Levent Bulut, “Bodrumspor bütün Türkiye’nin dikkatini üzerine çekti. Bende biraz kupanın statüsüne dikkat çekmek istiyorum. Bu organizasyon büyük takımları finallere taşımak üzerine kurulu bir sistem. Büyük balığın küçük balığı yutmasına uyarlanmış bir sistem. Bodrumspor gösterdiği performansla bu sistemi biraz bozdu bu yıl. Büyük takımların çoğu kupada oynamak istemiyor. Neden derseniz futbolculara maç başı ödenen paraların büyüklüğü. Kazanılan parayla futbolculara maç başı ödenenler eksi bakiye veriyor.” dedi.

Kupa maçlarında büyük takımların rotasyona gittiği görülürken Bodrumspor’da tam tersi oldu değerlendirmesini de yapan Bulut, “Engin Hoca oynadığımız kupa maçlarının tamamında oyuncu tercihlerinde farklı isimleri kullandı. Hocanın şimdiye kadar kurduğu kadrolara bakarsak, Sivasspor maçından itibaren bugüne kadar kurduğu en ideal kadro Ankara Demirspor maçının kadrosuydu.” Saptamasını yaptı.

Malatya maçının son 10 dakikasında yaşanan paniği anlayamadığını belirten program konuğu Tunç Hepsarsar,’da “Sahamızda oynadığımız Yeni Malatyaspor maçından sonra Engin Hoca’ya maçın son bölümünde galipken yaşanan paniğin nedenini sorduğumda aldığım cevap tecrübe farkı oldu. Büyük takımlar bu tip tecrübesizliği maalesef ki affetmiyorlar.” değerlendirmesini yaptı.

Bodrumspor’un bu yıl özellikle Türkiye Kupasının en flaş takımlarından biri olduğunu ifade eden Bulut, yeni transferlerden Orhan Şam için de şunları söyledi “Döneminde önemli rakamlara transfer yapmış, çok tecrübeli bir oyuncu. Engin Hocanın en sıkıntılı olduğu yere yapılan önemli bir transfer oldu. Orhan Şam’ın gelmesiyle Bodrumspor’un oyun kalitesi hissedilir bir oranda yükseldi. İleriye doğru oynayan bir takım oldu.”

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.