arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3680
EURO
34,9842
ALTIN
2.325,98
BIST
9.102,91
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Parçalı Bulutlu
26°C
Bodrum
26°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Parçalı Bulutlu
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C

Sorduğu 10 Soruyla İstifasını İstedi…

Sorduğu 10 Soruyla İstifasını İstedi…
24 Eylül 2020 22:21
A+
A-

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen yaptığı yazılı bir açıklamayla Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’a sorduğu 10 soruyla istifasını istedi.

Arena Bodrum Haber – “Başkan Aras’ın yaptığı canlı yayındaki açıklamaları bize hiç inandırıcı gelmedi. Ayrıca net cevaplar verilmediğinden hala aydınlanmayan konular olduğunu gördük” diyerek başlayan basın açıklamasında şunları söyledi:

“Basın açıklamasından edindiğimiz kanaat Başkanın Bodrum’ lu hemşerilerimize uyguladığı malum zalim ve acımasız uygulamaların hiç birisini kendisine uygulamadığıdır.. Tıpkı malum ! Belediye Başkan yardımcısının kendi evinin önünü kaymak asfalt! yapıp Turgutreis Halkının toz toprak içinde yaşamasına hiç bir çözüm üretmemesi gibi.. Biz Ak Parti olarak Bodrum’da Huzur , Adalet ve hemşerilerimize eşit uygulamalar istiyoruz. Sayın Aras ne zaman Bodrum’u Bodrumlu hemşerilerimizle birlikte yönetirse yandaşlık, ayrımcılık ve adam kayırmadan yönetirse her zaman yanında olacağımızın bilinmesini isteriz.”

Başkandan gündemdeki konuya ilişkin aşağıdaki sorularımıza net cevaplar bekliyoruz.

1)- Belediyeden kiraladığım mülke ortak aldım diyorsunuz, ortak almanız Belediye ile imzaladığınız kira sözleşmesinde yasak değil mi?

2)- Ortak almak için Belediye Encümeninden izin aldınız mı? Aldınızsa hangi tarihte aldınız?

3)- Bu işletmeye Resmi Olarak hangi tarihte ortak aldınız? adi ortaklık sözleşmenizin içeriği nedir?

4)- Tahliye taahhütnamesini Noterden mi verdiniz? Hangi tarihte verdiniz?

5)- Kiracı olduğunuz Belediyeye ait mülkle ilgili olarak kira süresi sonunda ihale sürecini başlatarak örnek davranış sergilemeniz gerekmez miydi?

6)- Belediye Başkanı seçildiğiniz andan itibaren adi ortaklık olarak dahi olsa Belediye ile kira ilişkinizi sürdürmeniz 5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 28. maddesine mutlak aykırılık olduğunu biliyor musunuz?

7)- Kiracı olduğunuz belediye ye ait mülkte bulunan yapılara ilişkin Yapı kayıt belgesi alan ortağınızla iş ilişkiniz devam ediyor mu? Yapı kayıt belgesinin iptali için belediye olarak bir girişim yaptınız mı?

8)- Kiraladığınız yerin bir kısmı Meyhane olarak işletildi mi ? Burada size ait vergi belgeleri ve ruhsat kullanıldı mı? Açılışına katıldınız mı?

9)- Sahillerde iskelelere karşı olduğunuzu söylüyorsunuz peki; sahibi olduğunuz Kefi Beach önünde bulunan ve sözleşme süresi biten ve mevcut durumda kaçak yapı olan halen restaurant olarak kullandığınız iskeleyi ne zaman yıkacaksınız?

10)- Kamuoyunda büyük tepki toplayan ve suç teşkil eden belgeler karşısında istifa etmeyi düşünüyor musunuz?

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.