arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3148
EURO
35,1033
ALTIN
2.293,10
BIST
9.049,83
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
24°C
Bodrum
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

Siz Neredeyseniz Orası Bayramdır…

Siz Neredeyseniz Orası Bayramdır…
25 Nisan 2020 10:03
A+
A-

Bahçeşehir Koleji, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını, evde kalma şartlarında fakat aynı duygular etrafında birleşerek coşkuyla kutlamak amacıyla; Türkiye’deki 128 kampüsünde eş zamanlı, online ve ortak bir tören programı gerçekleştirdi.

Arena Bodrum Haber – Online tören, tüm kampüslerde saat 10.00’da saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Bodrum Bahçeşehir Koleji Kurucusu Selçuk Haşar ile birlikte tüm yöneticilerin bir sınıfa konuk olarak katıldıkları törende öğrenciler, öğretmenleriyle birlikte, hep bir ağızdan okunan şiirlerin, Atatürk’ün özlü sözlerinin ardından; 23 Nisan şarkıları ve 10. Yıl Marşı’yla 23 Nisan neşesini yaşadı.

100.Yıl heyecanı, sosyal medya hesaplarından yapılan canlı yayınlarla gün boyu sürdü. “6 Çocuk 6 Konuk” temalı yayında, Erdil Yaşaroğlu, Cenan Adıgüzel gibi sevilen isimler, öğrencilerle keyifli bir sohbet gerçekleştirirken; Kıraç konseri ve gururla söylenen İstiklal Marşıyla “BK 23 Nisan Özel Programı” sona erdi.

“Tüm Öğrencilerimizi Sevgiyle Kucaklıyoruz”

Canlı törende tüm öğrencilere, “Siz neredeyseniz orası bayramdır.” diye seslenen Bodrum Bahçeşehir Koleji Kampüs Müdürü Barış Anıl Çakır; “Koronavirüs nedeniyle evlerimizde kaldığımız bu dönemde, eğitimciler olarak bizler de Ulu Önderimizin izinden yürüyor ve her şartta çocuklarımıza ulaşmaya, onlara en iyisini vermeye çalışıyoruz. TBMM’nin kuruluşunun 100. yılında, belki de dünyada eşi benzeri görülmemiş bir kutlama yapmanın gururunu yaşıyoruz. Bodrum Bahçeşehir Koleji Ailesi olarak evlerimizden kalplerine kurduğumuz köprüyle, tüm öğrencilerimizi sevgiyle kucakladık. En kısa zamanda okulumuzda öğrencilerimizle buluşmak en büyük arzumuz…” şeklinde konuştu.

Ayrıca gün boyu kampüsün sosyal medya hesaplarından paylaşılan; öğrencilerin 23 Nisan temalı resimlerinden oluşan ‘100.yıl Sanal Resim Sergisi’‘Koro öğrencilerinin seslendirdiği 23 Nisan şarkısı’, ‘Öğretmenlerin Sürpriz Kutlama Videosu’ duyguları taçlandırdı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.