arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
33,9998
EURO
37,8543
ALTIN
2.822,66
BIST
9.577,46
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Parçalı Bulutlu
27°C
Bodrum
27°C
Parçalı Bulutlu
Salı Parçalı Bulutlu
27°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
28°C
Perşembe Çok Bulutlu
26°C
Cuma Az Bulutlu
27°C

Sipay Bodrum FK Evine Puansız Döndü…

Sipay Bodrum FK Evine Puansız Döndü…
1 Eylül 2024 08:28
A+
A-

Sipay Bodrum Futbol Kulübü, Trendyol Süper Lig’in 4’üncü haftasında deplasmanda konuk olduğu Göztepe’ye 2-0 mağlup oldu

Arena Bodrum Haber – Mağlubiyetten dolayı üzgün olduklarını ifade eden Sipay Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Burada doğru dersler çıkarıp yolumuza devam etmeye çalışacağız. Dün itibariyle bir transferimiz bitti. Milli aradan sonra aramıza katılacak. Bugünkü oyunumuzun bence transferle alakası yok” dedi.

Trendyol Süper Lig’in 4’üncü haftasında Sipay Bodrum FK deplasmanda Göztepe’ye konuk oldu. Rakip takım Göztepe ilk yarıda Romulo ve Djalma’nın golüyle soyunma odasına 2-0 önde girdi. Mücadelenin ikinci yarısında yeşil-beyazlı ekip girdiği pozisyonlardan yararlanamazken maç ev sahibi Göztepe’nin 2-0 üstünlüğüyle sona erdi. Bu skorla birlikte maç fazlasıyla yeşil-beyazlı ekip haftayı 3 puanla 14’üncü sırada kapattı.

Dersimizi çıkarıp yolumuza devam edeceğiz…

Maçın ardından değerlendirme yapan Sipay Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir “Çok uzun süredir böyle bir kötü oynadığımız hatırlamıyorum. Bize yakışmıyor. Çalıştığımız hiçbir şeyi yapamadığımız, dolayısıyla Göztepe’nin çok daha iyi çok daha istekli olduğu bir ilk yarı oynadık. İkinci yarı biraz dengelemeye çalıştık. Dengeledik gibi olduk ama belki bulduğumuz pozisyonu golle sonuçlandırabilseydik farklı bir ikinci yarı olabilirdi. İsteğimizi sahaya yansıtamadığımız sürece golde kaçırıyorsunuz, çok basit gol de yiyebiliyorsunuz maalesef. Onu yaşadık. Dolayısıyla ilk yarıdaki oyun bizim oyunumuz değil ve asla olamaz. Ama maalesef oldu. Burada doğru dersler çıkarıp yolumuza devam etmeye çalışacağız.

Dün itibarıyla bir transferimiz bitti. Milli aradan sonra aramıza katılacak. Bugünkü oyunumuzun bence transferle alakası yok. Yaklaşık üç seneyi geçirmek üzereyim burada. Çok yenildiğimiz maç da oldu ama oyun olarak istek olarak bu kadar işin içinde olmazsanız istediğiniz kadar transfer yapın bir sonuç elde edemezsiniz. Tabii ki ihtiyaçlarımız var. Eksiklerimiz var. Yetmeyen bölgelerimiz var. Bunun için oyuncu izleme birimimiz, yönetimimiz ve bizler çalışıyoruz. Ama bir taraftan da lig devam ediyor. Alabildiğimiz kadar puan almaya çalışıyoruz. Aramıza çok fazla transfer girmeyecek açıkçası, bizim bir kulüp politikamız var ve bu politika doğrultusunda ilerliyoruz. Daha oyunumuzun içine girecek genç oyuncularımız var. Dolayısıyla da işler kötü gitti, dört maçta üç mağlubiyet aldık hemen üç tane beş tane transfer yapalım gibi bir düşüncemiz yok” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.