arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3148
EURO
35,1033
ALTIN
2.293,10
BIST
9.049,83
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
24°C
Bodrum
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

Gökmen: Bodrum Bu Kadar Sahipsiz Değil…

Gökmen: Bodrum Bu Kadar Sahipsiz Değil…
5 Mart 2021 09:02
A+
A-

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen, “nasıl olsa konuşur konuşurlar ama bir gün gelir susarlar ve halk unutur” düşüncesiyle yapılan yanlış uygulamaları söylemeye devam edip, unutturmayacağız dedi.

Arena Bodrum Haber – “Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Bodrum Belediyesi’nin yaptıklarının, Bodrum’a verdiği zarara akıl sır erdirmek mümkün değil” ifadeleriyle başlayan yazılı basın açıklamasında “Daha önce sorduğumuz onlarca soruya hiçbir cevap gelmedi, gelemedi” diyerek şunları söyledi:

“Söyleyecek bir şeyi olmayanların izlediği taktik bu; “nasıl olsa konuşur konuşurlar ama bir gün gelir susarlar ve halk unutur”

Ama bizim ne susmaya niyetimiz var, ne de unutturmaya..

Evet bugüne kadar Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne ve Bodrum Belediyesi’ne yanıtını alamadığımız bir çok soru sorduk. Ama bugün size anlatacağımız konu kadar bizi şaşırtan ve “bu kadar da olmaz” dedirten bir durum olmamıştı!

Bildiğiniz gibi Muğla Büyükşehir Belediyesi Torba’ya bir otogar yaptı. Bu otogarın öyle bir reklamı yapıldı ki sanki Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum’dan hiç gelir elde etmiyormuş gibi Bodrum’a bu otogarı bağışlıyor havası yaratıldı. Denilen tarihlerde nedense bir türlü açılamayan bu otogarla ilgili bugün bir gelişme yaşandı.

Tüm gelirini Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin alacağı otogar içinde 160 metrekarelik bir restaurant yeri var. Muğla Büyükşehir Belediyesi bu restaurant için bugün ihaleye çıktı.

Buraya kadar her şey normal gözüküyor. Ama tuhaflık ihaleyi kazananla ve teklif ettiği bedelle başlıyor.

Bu ihaleyi Bodrum Belediye Gıda A.Ş. kazanıyor! Üstelik teklif ettiği bedel o kadar astronomik ki diğer kurumlar bu bedelin yanına bile yaklaşamıyor.

Biz yıllık ihale bedelini çok iyi biliyoruz. Ama her açıklamamızı farklı mecralara çeken, belediyelere itibar suikasti yaptığımız yalanlarını ortaya atanlara inat, bu bedeli Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Bodrum Belediyesi’nin açıklamasını bekliyoruz.

Yanıt için bir süre bekleyeceğiz. Ancak açıklama gelmezse gerekenleri biz açıklayacağız.

Değerli Bodrumlular,

Bodrum’a gelir getiren limanlar büyükşehire ikram edildi. Otogar büyükşehirin işletmesinde. Yeni otogarda büyükşehirin işletmesinde olacak. Bodrum otogarından bu kadar yüksek gelir elde edecek olan Muğla Büyükşehir Belediyesi, oradaki restaurantı bir de tutup Bodrum Belediyesi’ne kiralayacak. Hem de astronomik bir bedelle!

Bu durum bizim kanımıza dokunuyor. Hem otogarın tüm gelirini alın, hem de restaurantı astronomik bir bedelle Bodrum Belediyesi’ne kiralayın!

Bu nasıl bir ilişki yumağıdır, Bodrum’u nasıl bu kadar sömürürsünüz inanılır gibi değil.

Bodrum, tarihinde hiç bu kadar aciz bir duruma düşürülmemişti. Ama Bodrum bu kadar sahipsiz değil. Bizler Bodrum’un bu kadar kolay sömürülmesine izin vermeyeceğiz. Gücümüz yettiğince bu tuhaflıkları dile getirip Bodrum’a sahip çıkacağız.

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Bodrum Belediyesi’ne çağrıda bulunuyoruz;

Otogardaki 160 metrekarelik restaurantın ihalesini kazanan Bodrum Belediye Gıda A.Ş. ne kadarlık bir yıllık bedelle bu ihaleyi kazandı?

Bodrum Belediye Gıda A.Ş. bu kadar iyi durumda mı ki, astronomik rakamlarla bu ihaleyi kazanabiliyor?

Bodrum adına, Bodrumlular adına bu yanıtları ivedilikle bekliyoruz”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.