arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,4925
EURO
34,8579
ALTIN
2.482,61
BIST
9.530,47
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
19°C
Bodrum
19°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C

Ödülleri evlerinde verildi…

Ödülleri evlerinde verildi…
24 Nisan 2020 09:29
A+
A-

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen Ödüllü Şiir ve Resim Yarışmasında başarılı olan çocuklar evlerinde ziyaret edilerek ödüllerini verdi.

Arena Bodrum Haber – Bodrum Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen ‘Ödüllü Şiir ve Resim Yarışması’nda dereceye giren öğrencilere ödül ve hediyeleri, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ve Başkan Yardımcıları Emel Çakaloğlu ve Tayfun Yılmaz tarafından verildi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. Yılı konulu ‘Ödüllü Şiir ve Resim Yarışması’na Bodrum genelinde eğitim gören 153 öğrenci resimleriyle, 76 öğrenci ise şiirle katıldı.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim görevlilerinden Doç.Dr. Erhun Şengül, Doç.Dr. Barış Yılmaz ve Doç. Dr. Musa Yılmaz’ın jüri üyeliği yaptığı resim yarışmasında;  Özel Bodrum Fen Bilimleri Ortaokul  8/A sınıfı öğrencisi Nehir Erdoğan birinci, Yalıkavak Neşe Doğan İlkokulu 3/B sınıfı öğrencisi Poyraz Ersoy ikinci, Çiftlik Mustafa Yazıcı Ortaokulu 8/A sınıfı öğrencisi Güzide Duvan üçüncü oldu.

Bodrum’daki farklı okullarda Edebiyat ve Türkçe öğretmenliği yapan Ahmet Tekin Süzen, Betül Özsoy, Funda Saraç ve Tülay Demir’in jüri üyeliği yaptığı şiir yarışmasında, ilkokul öğrencileri arasında; Profilo Marina İlkokulu 4/C sınıfı öğrencisi Toprak Sisam birinci, Bitez Gülümser Mehmet Danacı İlkokulu 3/B sınıfı öğrencisi Alisa Güven ikinci, Atatürk İlkokulu 4/C sınıfı öğrencisi İnci Naz Akca üçüncü oldu.

Şiir yarışmasında ortaokul öğrencileri arasında; Vedat Türkmen Ortaokulu 6/C sınıfı öğrencisi Nurşah Asya Aşan birinci, Muharrem Eskiyapan Ortaokulu 6/C sınıfı öğrencisi Kaan Demir ikinci, Pınarlıbelen Nilgün-Dr.Kerim Cangır Ortaokulu 7/A sınıfı öğrencisi Ela Akman üçüncü oldu.

Her iki kategoride dereceye giren öğrencilere ödül ve hediyeleri ise Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ve Başkan Yardımcıları Emel Çakaloğlu ve Tayfun Yılmaz tarafından verildi. Bodrum Belediye Meydanı’nda düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çelenk sunma töreninin ardından dereceye giren öğrencilerin Konacık, Bitez, Turgutreis, Bahçelievler, Koyunbaba, Dirmil, Gündoğan, Mumcular, Sazköy ve Yalı Çiftlik Mahallelerinde bulunan evlerini tek tek dolaşan başkan Aras, dereceye giren öğrencilere ödül olarak tablet, bayrak, frisbi ve satranç takımı verdi. Dereceye girenlere ayrıca Bodrum Belediye Başkanlığı tarafından burs imkanı sağlanacak.

Korona virüs (Covid-19) salgınının bitmesinin ardından yarışmaya katılan resimlerin sergileneceği bir sergi açılacağı, ayrıca dereceye giren resimlerin ise önümüzdeki günlerde bilboardlarda sergileneceği bildirildi.

Öte yandan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Bodrum Belediyesi tarafından muhtarlıklara verilen frisbi ve satranç takımı Bodrum genelindeki çocuklara dağıtıldı. Ayrıca çocuk şarkıları ve marşlar çalan belediye araçları da Bodrum’un sokak ve caddelerinde dolaşarak, evlerinde kalan çocukların 23 Nisan coşkusuna ortak oldu.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ayrıca, kendisine sosyal medyadan ulaşarak Türk Bayrağı isteyen Çınar Poyraz simli öğrencinin evine de uğrayarak kendisine bayrak, balon ve çeşitli hediyeler verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.