arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3372
EURO
35,0918
ALTIN
2.308,16
BIST
9.079,97
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
24°C
Bodrum
24°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

Nihat Özdemir, Bodrum’dan Yeni Mesajlar Verdi…

Nihat Özdemir, Bodrum’dan Yeni Mesajlar Verdi…
1 Ocak 2021 19:29
A+
A-

Bodrumspor A.Ş.’nin Yalıçiftlik Tesislerini ziyaret eden Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, futbolla ilgili yeni mesajlar verdi.

Arena Bodrum Haber – “Şartlar uygun olursa Mart ayından sonra seyircili oynatmayı planlıyoruz” mesajını veren Özdemir, ligleri 16 Mayıs’ta tamamlamayı hedeflediklerini ifade etti.

TFF Başkanı Nihat Özdemir’in Misli.com 2. Lig Kırımızı Grupta mücadele eden BodrumsporA.Ş.’ye yaptığı ziyarete, Bodrum Belediyesi Başkanı Ahmet Aras ve iş insanı Fikret Öztürk, Bodrumspor A.Ş. Başkanı Rıza Karakaya ile takımın teknik sorumlusu Tahsin Tam eşlik etti.

TFF Başkanı Özdemir’ın basın mensuplarına açıklama yapmadan önce kısa bir konuşma yapan iş insanı Fikret Öztürk, şunları kaydetti:,

“Bizim amacımız Bodrumspor’u alıp bir taraflara götürmek değil. Bodrum, sevdiğimiz bir yer. Ülkemizin en güzel güzide bir  ilçesi. Burada yaşamak her insanın isteği. Sağ olsun belediye başkanımız da gerçekten  yakın temaslarımız var. Ne dersek bizi kırmıyor. Biz birlik ve beraberlik içerisinde çok güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum. Her şeyden önce gençlerimize inanıyorum, güveniyorum. Bunu da son maçlarda gösterdiler. İnşallah onları daha iyi yerlerde görmek istiyoruz. Biz onlara elimizden geleni yapıyoruz. Onlar da ellerinden geleni yapıyor. Onları tebrik ediyorum.”

Ziyaretinden dolayı Nihat Özdemir’e teşekkür eden Başkan Aras, şöyle dedi:

“Biz de yerel yönetim olarak desteklemeye çalışıyoruz. Sağ olsun Fikret beyin de destekleri bizim için çok büyük. Bodrumspor bizim gururumuz. 1931’de kurulan, neredeyse 100 yıllık bir kulüp. O yüzden bizde çok önemli bir yeri kulübümüzün. Bodrum kamuoyunda da Bodrumspor’un yeri çok hassastır. O yüzden herkes inanın çok mutlu. Biz de elimizden gelen her türlü yardımı arkadaşlarımıza yapmaya çalışacağız, yapıyoruz. Ama sizlerin de desteğiyle Bodrumsporumuz bence çok daha güzel günler görecek.”

Ziyaret sonrası basını birkaç başlık altında açıklamalarda bulunan Başkan Özdemir, “Pandemi şartları uygun olursa, Mart ayından sonra ana hedefimiz liglerimize seyircili olarak devam etmek olacaktır” müjdesi verdi.

Hedefimiz Mart ayı sonu seyircili oynatmak…

Özdemir, inşallah gelecek aşılarla, bu pandemi olayını geride bırakacağımız yıl olur diyerek “Pandemiyi geride bırakırsak ana hedefimiz olan taraftarlarımızı tribünlerde görmek istiyoruz. Çünkü tribünlerde seyirci olmadığı zaman maçlar güzelliğine kavuşamıyor. Oyuncular motive olmuyor. Hakemlerin bile seyircisiz maç oynamaktan dolayı sıkıntıları var. Pandemi şartları uygun olursa mart ayından sonra bizim ana hedefimiz liglerimize seyircili olarak devam etmek olacak” diye konuştu.

beIN Sports ödemeyi yaptı…

Yayıncı kuruluştan Aralık ayı sonunda ödemenin alınarak Klüplere dağıtıldığını ifade eden TFF Başkanı Özdemir, “Yayıncı kuruluş Türk futboluna büyük destekler verdi. Bu sene 4. sözleşme dönemimizi yaşıyoruz. 2021-2022’de de son sözleşme yılımız olacak. beIN Sports Türk futboluna büyük yatırımlar yaptı. Dünyada yaşanan bu pandemi yayıncı kuruluşa da büyük sıkıntılar yaşattı. 5 aya yakın yapılan görüşmeler sonunda 30 Aralık günü anlaşmalarımızı imzalandı. Elde edilen ödemeleri, kulüplerimizin hesaplarına 30 Aralık’ta saat 11 gibi havalemizi yaptık. Önümüzde transfer dönemi var. Kulüplerin en çok paraya ihtiyaç olduğu dönemde hesaplarına parayı yatırdık. beIN Sports ile uzun yıllar çalışmak istiyoruz. Görüşmelerimiz de devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Özdemir: Milli maçlar nedeniyle ligleri 16 Mayıs’ta bitirmek istiyoruz…

16 Mayıs itibariyle ligleri tamamlamak istediklerini belirten Başkan Özdemir, “Bir kulüpte 14 futbolcu kalıncaya kadar herhangi bir şekilde maçların ertelenmesi söz konusu değildi. 14’ten aşağıya düşüğü zaman maçları erteliyorduk. Birçok maçı da erteledik. Ertelenen maçları da Ocak ayında bitirmek istiyoruz. İkinci yarıya başlarken bazı prensipler koyduk. 14 olan sayı 9’a düşünceye kadar erteleme olmayacak. Bir takımda 9 oyuncu varsa çıkıp maçını oynayabilecek. Oyuncu sayısını da arttırdık ve altyapıdan oyuncu ekleme şansı verdik. Eğer bunları yerine getiremezse, o takımı hükmen mağlup ilan edip yolumuza devam edeceğiz. Başka türlü bu ligleri tamamlama şansımız yok. 16 Mayıs itibariyle Türkiye’de bütün ligleri tamamlamak istiyoruz. Çünkü milli takım toplanacak. Milli Takımımız, 11-12 Haziran gibi Avrupa Şampiyonası’nda mücadele edecek. Ben ümit ediyorum ki hiçbir maçta hükmen yenilgi olmayacak, herkes çıkıp maçını oynayacak” şeklinde konuştu.

TFF Nihat Özdemir’e basına yaptığı açıklama sonrasında Bodrumspor forması hediye edildi. Özdemir daha sonra Başkan Aras, Fikret Öztrük ve Bodrumspor A.Ş. yönetim kurulu üyeleriyle Bodrumspor A.Ş.’nin antrenmanı izledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.