arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3605
EURO
34,9640
ALTIN
2.325,39
BIST
9.079,97
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Parçalı Bulutlu
26°C
Bodrum
26°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
23°C

MUĞLA VALİSİ ÇİÇEK, GEKA TOPLANTISINA BAŞKANLIK ETTİ

MUĞLA VALİSİ ÇİÇEK, GEKA TOPLANTISINA BAŞKANLIK ETTİ
8 Şubat 2017 10:57
A+
A-

 

GEKA 91’NCİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI AYDIN’DA YAPILDI

Güney Ege Kalkınma Ajansı’nın (GEKA) 91. Yönetim Kurulu Toplantısı, Muğla Valisi Amir Çiçek başkanlığında Aydın’da gerçekleştirildi.
GEKA Yönetim Kurulu Başkanı Muğla Valisi Amir Çiçek’in açılış konuşmasıyla başlayan toplantıya, Denizli Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Aydın Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yunus Şahin ve GEKA Genel Sekreter Vekili Özgür Akdoğan katıldı.

GEKA Yönetim Kurulu Başkanı Muğla Valisi Amir Çiçek, ilk gündem maddesi olarak Ajansın geçtiğimiz haftalarda bölgedeki kurum ve kuruluşlarla birlikte İstanbul’da katıldığı, 21. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na (EMİTT) değindi ve söz konusu fuar kapsamında gerçekleştirilen çalışmaları inceleyeceklerini söyledi. Ardından Ajansın Güney Ege Bölgesi’nde girişimcilik ve melek yatırımcılık kültürünü yaygınlaştırmak ve güçlü bir ekosistem oluşturmak amacıyla, 2017 yılında bölgede gerçekleştirmeyi planladığı faaliyetleri gözden geçireceklerini ifade etti.

Vali Çiçek, toplantıda sözlerine şu şekilde devam etti; “Geçmiş yıllarda Ajansımızın enerji verimliliği ve mesleki istihdam konularında destek verdiği ve Türkiye’de alanında örnek teşkil eden projelerin tanıtımına yönelik planlanan çalışmaların yanı sıra, Yatırım Destek Ofislerimiz tarafından yürütülen faaliyetler ve bu kapsamda paydaşlarımıza sunulan hizmetler de detaylı olarak incelenecektir. Bugünkü toplantımızda ayrıca, Ajansımızın mesleki eğitim/istihdam, yenilenebilir enerji/enerji verimliliği ve yatırımlar konularında gerçekleştirdiği faaliyetleri gözden geçirerek çalışmalarda gelinen mevcut durum değerlendirilecektir. Ajansın 2016 yılı birim faaliyet raporları, destek verdiğimiz ve devam eden projelerin mevcut gelişme durumları ile bölgemizin önde gelen sektörlerinden olan turizm sektörünü tüm yönleriyle ele alacak Güney Ege Bölgesi Turizm Stratejisi hazırlıkları görüşülerek, ilgili konuları değerlendireceğiz. Son olarak, bu yıl 5’inci kez uygulamayı planladığımız, Teknik Destek Programı’nı kapsam, öncelik, bütçe ve başvuru koşulları açısından değerlendirerek karara bağlayacağız ve bu doğrultuda program önümüzdeki günlerde Ajansımızca kamuoyuna ilan edilecektir. Siz saygıdeğer yönetim kurulu üyelerimize teşrifleriniz ve katkılarınız için teşekkür eder; toplantımızda alacağımız kararların bölgemiz ve ülkemiz için hayırlı ve başarılı olmasını diler, saygılar sunarım.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.