arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,5942
EURO
34,7581
ALTIN
2.497,88
BIST
9.524,59
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
19°C
Bodrum
19°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
13°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

MUĞLA VALİSİ BODRUM DENİZ TİCARET ODASINI ZİYARET ETTİ…

MUĞLA VALİSİ BODRUM DENİZ TİCARET ODASINI ZİYARET ETTİ…
28 Aralık 2018 10:25
A+
A-

Muğla Valisi Esengül Civelek, dün gerçekleştirdiği Bodrum programında İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesini ziyaret ederek, yeni yönetimine başarılar diledi.

Muğla Valisi Civelek’in ziyaretine Muğla Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, İl Jandarma Komutanı Tuğğeneral Coşkun Sel, ve Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz eşlik ederken, İMEAK DTO Bodrum Başkanı Orhan Dinç, Meclis Başkanı Ethem Özyurt ve yönetim kurulu üyeleri ev sahipliği yaptı.

Türk Denizciliğine önemli katkılar yapacağınızdan eminim…

Vali Civelek, Bodrum DTO’nun yeni yönetimi Bodrum’a hayırlı olsun diyerek, “Faaliyet gösterdiğiniz sektörün içinden çıkan tecrübeli yönetiminizle, Türk Denizciliğine önemli katkılar yapacağınızdan eminin.” mesajını verdi.

Yalova’da görev yaptığı döneme dikkat çeken Civelek, “Yaklaşık 4,5 km’lik sahil bandında üretim yapan tersanelerimiz vardı. Bu süreçte denizcilik ve tersane işletmeciliği konusunda birçok deneyimlerim oldu. Bu deneyimlerimle her konuda yanınızdayım. Kapım her zaman sizlere açık. İnşallah 2019, 2018’den daha iyi geçecek. Bize gelen veriler gelecek yılın daha iyi geçeceğini gösteriyor.” dedi.

Odamıza yaptığınız ziyaretle bizlere güç verdiniz, diyerek bir konuşması yapan Bodrum DTO Başkanı Orhan Dinç’de şunları söyledi;

“Göreve geldiğimiz günden bu yana her konuda bizlere destek oldunuz. Bizde deneyimlerimizle, birikimlerimizle Bodrum’a ve denizciliğe en iyi şekilde hizmet etmeye, temsil etmeye gayret gösteriyoruz. Sizler gibi denizciliği bilen deneyimli yöneticiler bize güç veriyor. Bugünkü ziyaretiniz odamız için çok kıymetli. Yeni yönetimimize Tamer Kıran başkanımızda çok destek veriyor. Artık İMEAK DTO armatörlerin dışındaki denizcilere de önemsiyor. 2019’a daha umutlu bakıyoruz.” dedi.

Sektörün ömrünü daim kılacak projeler ve hizmetler üreteceğiz…

Bodrum’da açılacak olan Denizcilik Fakültesi konusunda verdiği destekten dolayı Muğla Valisi Civelek’e teşekkür eden Başkan Dinç, “Bu fakülte bizim için çok önemli. Bodrum’un denizcilik hikayesinin önemli bir kilometre taşı olacak. Sektörümüzün insan kaynağına önemli katkılar sağlayacak. Diğer yandan Ören’de yapılan yeni tersanelerimiz ile Bodrum’un marka değeri olan ve teknolojimizin devamını sağlayacak yatırımlarımız devam ediyor. Öngörülerimiz sektörün 10 yıllık ömrünün kaldığını yönünde. Sektörün ömrünü daim kılacak projeler ve hizmetler üreteceğiz.” dedi.

Vali Civelek’in yaptığı ziyaret, Başkan Orhan Dinç’in oda adına verdiği hediye ve çekilen fotoğraflarla sona erdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.