arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
18°C
Bodrum
18°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
20°C
Pazartesi Açık
23°C
Salı Parçalı Bulutlu
22°C
Çarşamba Açık
22°C

MUĞLA TİCARET ODASI BAŞKANI KARAKUŞ, AK PARTİ MKYK’SINDA…

MUĞLA TİCARET ODASI BAŞKANI KARAKUŞ, AK PARTİ MKYK’SINDA…
21 Mayıs 2017 20:27
A+
A-

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (MUTSO) Bülent Karakuş, AK Parti Merkez Karar ve Yürütme Kurulunda…

AK Parti 3. Olağanüstü Kongresinde 19 kişinin liste dışı kaldığı MKYK listesinde, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş yer buldu.

Bugün yapılan olağanüstü kongrede, AK Parti MKYK listesinde bir revizyon yapılacağı, bu revizyonda Muğla’dan yeni bir ismin yer alacağı bir süredir siyasi kulislerde konuşuluyordu.

Olağanüstü kongreyle yeniden belirlenen MKYK listesinde 9.sırada yer alan Bülent Karakuş, 13 yıldır Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı yapıyor. Kongre sonrasında telefonla ulaştığımız Karakuş, “Görevimin bilincindeyim. Öncelikli görevimiz Muğla’nın ekonomik sorunlarına acil ve kalıcı çözümler üretmek. Siyasetin en önemli görevlerinden biride işçi ve işverenin ekonomik yeterliliğini sağlamaktır değil mi?” mesajını verdi.

16 Nisan referandumunda Muğla’dan ortaya çıkan yüksek “Hayır” oranı sonrası, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ekibine Muğla’dan merkez sağ siyasi geleneğinden gelen Bülent Karakuş’a yer vermesi dikkat çekici bir durum olarak değerlendirildi. Bu durum önümüzdeki dönemde Muğla’nın merkez sağ seçmenine dönük bir siyaset izleyeceğinin görüşünü güçlendirdi.

Karakuş’un AK Parti MKYK’sında yer bulması bazı kesimlerde şaşkınlık yaratsa da, iki yıldır TOBB yönetim kurulu üyesi olarak yaptığı başarılı çalışmalar dikkat çekmekteydi.

TOBB yönetim kurulu üyesi olarak, Rıfat Hisarcıklıoğlu ile iyi bir çalışma ortamı yakalayan Karakuş’un, gerek ekonomi gerekse de Turizm alanında göz dolduran çalışmaları ve performansı AK Parti MKYK’sın da yer bulmasını sağladı. Uzun yıllar merkez sağ siyasetinin güçlü olarak temsil edildiği Muğla’da, AK Parti’nin politikalarının da, Karakuş’un MKYK üyeliği ile beraber daha dikkat çekici bir hale geleceğe benziyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.