arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3656
EURO
35,1270
ALTIN
2.324,44
BIST
9.079,97
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Parçalı Bulutlu
24°C
Bodrum
24°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

Muğla İl Başkanlığına Avcı’da Aday…

Muğla İl Başkanlığına Avcı’da Aday…
24 Ocak 2021 14:26
A+
A-

1 Şubat 2021 Pazartesi günü yapılacak olan AK Parti Muğla İl Başkanlık seçimlerinde başkan aday sayısı 3’e çıktı.

Arena Bodrum Haber – AK Parti’nin ilk belediye başkanlarından olan Mumcular Belediye Eski Başkanı Kazım Avcı, bugün Muğla İl Başkanlığına aday olduğunu yazılı bir basın açıklamısıyla duyurdu.

Avcı yaptığı yazılı basın açıklamasında adaylığını şunları ifade ederek dile getirdi:

“Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN ile 2000 yılında ve henüz İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı olduğu sırada tanıştım ve birlikte yol yürüme sözü verdim. Sözümün gereği olarak, iktidar ortağı olan partim MHP’den istifa ettim ve AK partimizin kurulmasını bekledim. Türkiye’de AK Partiye katılan ilk belediye başkanlarından oldum.

Belediye başkanlığı görevimden sonra, gerek kamu kurum ve kuruluşlarında gerek AK Partimizin teşkilatlarında görev, makam ve mevki talebim ve beklentim hiç olmadı. Bir nefer olarak her platform, seçim ve halkoylamasında AK davamızın yılmaz savunucusu oldum. Sayın Cumhurbaşkanımıza 2000 yılında verdiğim sadakat sözüne hep sadık kaldım ve bu yöndeki istikametimi 20 yıldır hiç bozmadım. Siyasi geçmişim ve şahsım, Cumhur İttifakı timsalidir.

Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız  Sayın Recep Tayyip Erdoğan’nın, Kongre sürecini başlattığı konuşmasında; “Ömerler arıyoruz!” çağrısını görev kabul ederek, hesabî değil hasbî duygularla; unutulanları hatırlamak, kırgınları barıştırmak, uzaklaşanlanları yakınlaştırmak, gidilmeyen, ulaşılmayan vatandaşlarımıza dokunmak, onları kazanmak, hakkıyla liderimizi temsil etmek ve 2023 hedefleri doğrultusunda yeniden yollara düşmek gayesiyle,  1 Şubat 2021 Pazartesi günü yapılacak 7. Olağan Kongremizde Ak Parti Muğla İl Başkanlığına aday olmaya karar verdim ve adaylığımı açıklıyorum.

Kazım Avcı kimdir?

Milaslı baba ve Bodrumlu annenin 2. çocuğu olarak 1970 yılında Milas-Hasanlar Köyünde doğdu. 1981 yılında Bodrum-Mumcular İlkokulu’ndan ve 1988 yılında Milas İmam Hatip Lisesi’nden mezun oldu. İstanbul Ticaret Üniversitesi Hukuk Fakültesi son sınıf öğrencisidir.

18 Nisan1999 Yerel Seçimlerinde tek üye olarak MHP listesinden Bodrum-Mumcular Belediyesi Meclisi üyeliğine seçildi. 12 Ağustos 1999’da, vefat eden başkanın yerine; DYP, CHP ve ANAP’lı belediye meclisi üyelerinin oylarıyla belediye başkanı seçildi. 2000 yılında, Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile tanışmasından sonra MHP’den istifa ederek AK Partinin kurulmasını bekledi. 28 Mart 2004 Yerel Seçimlerinde Ak Parti adayı olarak girdiği seçimleri % 46 oy oranı ile kazandı.

Belediye başkanlığı sürecinde Bodrum-Mumcular Esnaf, Kredi ve Kefalet Kooperatifini kurdu, kurucu başkanı oldu. Bodrum İlçesi İçme Kullanma ve Sulama Birliğini kurdu, kurucu başkanı oldu. Bodrum İlçesi Süt Üreticileri Birliğini kurdu, kurucu başkanı oldu. Beldenin kanalizasyon ve altyapı hizmetini tamamladı. Her mahalleye park alanları yaptı, imar yollarını açtı. Göreve geldiğinde 2Bin 300 olan belde nüfusu 15Bini aşmıştır.

İyi derecede İngilizce, orta derece Arapça bilen Kazım Avcı, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.