arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3744
EURO
35,0015
ALTIN
2.325,97
BIST
9.090,42
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Parçalı Bulutlu
26°C
Bodrum
26°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Parçalı Bulutlu
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C

MUĞLA GAZETECİLER CEMİYETİ 30. YILINI ETKİNLİKLERLE KUTLUYOR…

MUĞLA GAZETECİLER CEMİYETİ 30. YILINI ETKİNLİKLERLE KUTLUYOR…
12 Mayıs 2019 22:48
A+
A-

Muğla Gazeteciler Cemiyeti (MGC) 30. kuruluş yıldönümü kutlama etkinlikleri çerçevesinde Muğla’da bir ilke imza atarak “Kriteryum Bisiklet Yol Yarışı” düzenledi.

Başarılı bir organizasyonla bugün gerçekleştirilen yarışa yurt ve yurt dışından yaklaşık 200 sporcu katıldı. Menteşe ilçe merkezinde yapılan ve çekişmeli görüntülere sahne olan yarışlarda, dereceye giren sporcuları altın ve madalyalarla ödüllendirildi.

Etkinliğin başarılı bir şekilde gerçekleştirilmesinde önemli katkısı olan MGC üyesi ve Muğla Bisiklet İl Temsilcisi İlker Cömert, “Cemiyetimizin 30. yılında düzenlediği organizasyonlar ile bisiklet, tenis ve satranç sporlarına verdiği destekle Muğla’ya değer kattı” dedi.

MGC Başkanı Süleyman Akbulut’ta organizasyona her türlü desteği sonuna kadar vererek yanımızda olan Gençlik Spor İl Müdürü Ömer İlman’a teşekkür ediyorum diyerek “30. Yılımızda yaptığımız organizasyonlarla sosyal projelere destek vermek bizim için çok önemliydi. Bizlere destek veren yanımızda duran Menteşe Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mutlu Uzun’a, Gençlik Spor İlçe Müdürülüğü çalışanlarına, tüm gün görevlerini layıkıyla yerine getiren trafik ve sağlık ekiplerimize, bisikletin lider firmalarından Kron’a, paydaşlarımız Valiliğimize, Büyükşehir Belediyemize, Menteşe Belediyemize, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze, Üniversitemize, bizleri yalnız bırakmayan il protokolümüze, basın mensuplarına ve ülkenin dört bir yanından gelen bisiklet kulüplerinin başarılı sporcularına ve hakemlerimize teşekkürü bir borç bilirim. Bu önemli organizasyonu geleneksel hale getirmeyi istiyoruz. Muğla Gazeteciler Cemiyeti olarak biz büyük bir aileyiz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.