arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,5196
EURO
34,8612
ALTIN
2.423,96
BIST
9.722,09
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
21°C
Bodrum
21°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
22°C
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Açık
26°C
Pazar Açık
26°C

Marmaris’ten Gelen Ceza Şok Etti…

Marmaris’ten Gelen Ceza Şok Etti…
23 Kasım 2020 09:54
A+
A-

Turgutreis’te yaşayan Yüksel Özgenç isimli vatandaşa, hayatında hiç gitmediği Marmaris’ten trafik cezası geldi.

Ali Peltek / Arena Bodrum Haber 

Yüksel Özgenç isimli vatandaş, kızının gireceği memurluk sınavı için HES (Hayat Eve Sığar) kodu almak için E- Devlet sitesine girdiğinde, kendine ait aracı adına düzenlenmiş trafik cezası ile karşılaştı. Ceza makbuzu üzerinde “cezanın düzenlendiği yer” olarak Marmaris – Kemeraltı Mahallesi adresini gören Özgenç, burada hiç bulunmadığı için olayı şaşkınlıkla karşıladı.

Hayatı boyunca hiç bulunmadığı yerde aracına trafik cezası kesildiğini iddia eden Özgenç, “Kızımın memuriyet sınavı için HES kodu almak maksadıyla E – Devlet sitesine girdiğimde, adıma düzenlenen böylesi bir ceza ile karşılaştım. Marmaris’e hangi yoldan gidildiğini bile bilmem. 132 TL’lik ceza makbuzunu görünce, itirazla, davayla hiç uğraşmayım, peşin ödeme indiriminden de faydalanıp ödeyeyim diye düşündüm ilk önce. Ama sonra bazı arkadaşlarım, aracımın plakasının kopyalanıp ” ikiz plaka” düzenlenmiş olabileceğini söyledi. İleride herhangi bir olumsuzluk yaşamamak adına durumun tespiti için ilgili makamlara başvurmayı düşünüyorum” diyerek, olayın araştırılması için gerekli başvuruda bulunacağını belirtti.

Cezayı destekleyen hiç bir belge yok…

Kesilen ceza ile ilgili olarak, ceza kesildiği anda olay yeri ve şeklini belirtir fotoğraf olması gerektiğini, o fotoğrafla durumun netlik kazanacağını sözlerine ekleyen Özgenç, “Yine de önce cezayı yatırmak gerektiğini öğrendim. Ondan sonraki süreçte, başka bir olumsuzluk yaşamamak için gerekli işlemlere başlayacağım”  dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.