arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,4208
EURO
34,6292
ALTIN
2.494,86
BIST
9.693,46
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Hafif Yağmurlu
12°C
Bodrum
12°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
21°C

MALİ MÜŞAVİRLER, BODRUM ODA BAŞKANINI SEÇTİ…

MALİ MÜŞAVİRLER, BODRUM ODA BAŞKANINI SEÇTİ…
12 Mayıs 2019 21:10
A+
A-

Bodrum Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (BSMMO) 2 gün süren 4. Seçimli Olağan Genel Kurulu’nu yaptı. 

Cumartesi günü Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi Toplantı Salonu’nda gerçekleşen genel kurul, başkanlık divanının seçilmesi ile başladı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla devam eden toplantıda seçime katılacak yönetim, denetleme ve disiplin kurulu ile birlik temsilcisi adaylarının divana tanıtımı yapıldı. Divan’a bildirilen seçime katılacak yönetim, denetleme, disiplin kurulu ve birlik temsilcisi adaylarının listelerinin okunması, oy pusulalarındaki yerlerinin tespiti sonrası yönetim kurulu çalışma raporu, kesin hesap raporu ve denetleme kurulu raporlarının okunması ve görüşülmesi, yönetim ve Denetleme Kurullarının ayrı ayrı ibrası, vefat, ağır hastalık ve doğal afetler sebebiyle zarar gören meslek mensuplarının aidatlarının silinmesi ve Genel Kuruldan önce sundukları geçerli mazeretleri sebebiyle aidat borçlarını ödeyemeyecek üyelerin durumlarının görüşülmesi gerçekleşti.

Pazar günü ise Yönetim, Denetleme, Disiplin Kurulu Üyelerinin ve Birlik Temsilcilerinin Seçimi yapıldı. Yönetim Kurulu için Bodrum Muhasebeciler Değişim Grubu ile 2 bağımsız aday seçime girdi. Sabah saat 09.00’da başlayıp akşam saat 17.00’a kadar süren seçim sonunda yeni yönetim kurulu; Bodrum Muhasebeciler Değişim Grubu’ndan Barış Erdoğan, Gülhan Kuru, Ayşe Özcan, Ali Han Kırlı ile bağımsız aday Bedriye Koç’tan oluştu.

Genel Kurul sonrasında Denetleme Kurulu Bodrum Muhasebeciler Değişim Grubu’ndan Nilüfer Zor, Tuncel Korkmaz ve Barbaros Baylanöz isimlerinden oluştu.

Disiplin Kurulu’na da Değişim Grubu’ndan Çilem Debbağ, Yusuf Yıldızhan, Ertuğrul Özer ve Hüseyin Çakaloğlu ile bağımsız Naci Kıymaz seçildi.

Birlik Temsilcileri‘ne Bodrum Muhasebeciler Değişim Grubu’ndan Hayriye Akdoğan, Fatih Çanakçı, Mehmet Ali Zor, Hüseyin Deniz, Recep Demirbay ile bağımsız adaylar Kazım Öztürk, Ebru Paksever ve Birgül Uçar seçildi.

Seçilen yönetim kurulu kendi aralarında yapacakları toplantıda Bodrum Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın yeni döenmde görev yapacak yönetim kurulu başkanını belirleyecekler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.