arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3451
EURO
35,1132
ALTIN
2.307,40
BIST
9.079,97
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
24°C
Bodrum
24°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

M.Yavuz Demir: Sevgi Bağlarımızı Güçlendirmeliyiz…

M.Yavuz Demir: Sevgi Bağlarımızı Güçlendirmeliyiz…
30 Temmuz 2020 12:02
A+
A-

AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Arena Bodrum Haber – Mesajında Muğlalı hemşehrilerinin bayramını tebrik eden Demir, “İbadet amacıyla kestiğimiz kurbanlar, çevremize ve tüm insanlığa karşı sorumluluğumuzun farkına varmamızı sağlamalı, merhamet duygularımızı daha fazla pekiştirerek bayramı amacına uygun yaşamamıza vesile olmalıdır.” dedi.

AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında; “Dinimizde bayramlar, küslüklerin, kırgınlıkların unutulduğu, kardeşlik duygularının daha baskın geldiği özel günlerdendir. Her ne kadar pandemi koşullarında olsak da maske-mesafe-temizlik kurallarına uyarak hepimiz için büyük anlamlar taşıyan bu bayramları en güzel şekilde değerlendirmeli ve sevgi bağlarımızı güçlendirmeliyiz.” dedi.

Açıklamasında Ayasofya’nın camiiye çevrilmesine de değinen Demir, “Bizi manevi anlamda birbirimize yakınlaştıran; kardeşliğin, dostluğun, beraberlik anlayışının en üst düzeyde hissedildiği bir Kurban Bayramına daha ulaşmanın sevincini yaşıyoruz.

Bu yıl ülke olarak Kurban Bayramını çok daha farklı bir atmosferde yaşıyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kararıyla 86 yıl sonra aslına döndürülerek camii statüsüne geri çevrilen Ayasofya-i Kebir Camii Şerifi, Türkiye dostlarında ve İslam ülkelerinde büyük bir memnuniyet sağladı. Muğlalı hemşerilerim adına ülkemizde ayrı bir sevinç yaşatan Ayasofya-i Kebir Camii Şerifi’nin bir kez daha hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

İbadet amacıyla kestiğimiz kurbanlar, çevremize ve tüm insanlığa karşı sorumluluğumuzun farkına varmamızı sağlamalı, merhamet duygularımızı daha fazla pekiştirerek bayramı amacına uygun yaşamamıza vesile olmalıdır.” diye konuştu.

Muğla’nın tamamı için TBMM’de 24 saat esasına göre hizmet etmeyi sürdürdüklerini vurgulayan Demir, “Bizler, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Muğla’nın temsilcisi milletvekilleri olarak Bodrum, Fethiye, Milas, Yatağan, Kavaklıdere, Ortaca, Dalaman, Datça, Marmaris, Seydikemer, Ula, Menteşe, Köyceğiz ilçelerimizin tamamında yatırımlarımız için 24 saat esasına göre hizmet vermeye devam ediyoruz.” dedi.

Bayram dolayısıyla oluşacak trafik yoğunluğu nedeniyle de yolculuk yapanlara seslenen milletvekili Demir, “Kurban Bayramı dolayısıyla yolculuk yapacak hemşerilerimiz ve misafirlerimizden trafik kurallarına uyarak frene değil, kurala güvenmelerini özellikle rica ediyorum. Muğlamızın tamamında misafirlerimizi de en güzel ve güvenilir ortamlarda ağırlayabilmek için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. İnanıyorum ki, şimdi de kardeşlik, yardımlaşma ruhu galip gelecek, birbirimize her zamankinden daha sıkı sarılacak; kaygıların ve sıkıntıların geri plana itildiği, sevginin, saygının ve hoşgörünün pekiştiği, insan ilişkilerinin güçlendiği, umutların canlandığı bir bayram geçireceğiz.”

Demir, bayram mesajını şu sözlerle tamamladı: “Bu duygu ve düşüncelerle, tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, tüm insanlık için barışa, sevgiye, kardeşliğe vesile olmasını temennisiyle, en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.