arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,5812
EURO
34,7691
ALTIN
2.420,00
BIST
9.645,02
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
25°C
Bodrum
25°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Açık
23°C
Cuma Açık
26°C

M.Yavuz Demir: 2020’de Muğla cazibe merkezi olmalı…

M.Yavuz Demir: 2020’de Muğla cazibe merkezi olmalı…
30 Aralık 2019 14:29
A+
A-

AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir, yeni yıl nedeniyle yazılı mesaj yayımladı.

Demir mesajında, 2019 yılının Muğla için kazanımlarla geçtiğini belirterek, 2020 hedeflerini açıkladı.

AK Parti Muğla Milletvekili Demir, yeni yıl nedeniyle yayımladığı mesajda 2019 yılının genel değerlendirmesini yaparken, 2020 yılı için de artan tempoyla çalışacaklarının sinyalini verdi.

Demir, mesajında, “Geride bıraktığımız 2019 yılını değerlendirdiğimizde Muğlamız için her açıdan kazanımlarla dolu olarak tamamladık. İlimiz ve ilçelerimiz Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın güçlü liderliği ve yürüttüğümüz çalışmalar sonucu tüm bakanlıklarımızdan önemli yatırımlar aldı. 2019 yılı içinde Muğlamız ve tüm ilçelerinde önemli yatırımları hayata geçirdik, geçirmeye devam ediyoruz.” dedi.

AK Parti kadrolarının vatandaşların hayatını kolaylaştırmak adına durmaksızın çalıştığına işaret eden Demir, “Muğla’da yaşayan, Muğla’dan geçimini sağlayan tüm hemşehrilerimizin olduğu gibi öğrencilerimiz, sağlık çalışanlarımız, esnafımız, vatandaşlarımız, engellilerimiz, yatırımcılarımız, işçilerimiz, çiftçilerimiz başta olmak üzere toplumumuzun farklı kesimlerinin hayatlarını kolaylaştırmak, kamu hizmetlerinden daha etkin biçimde yararlanabilmeleri için AK Parti kadroları olarak durmaksızın çalışmaktayız.” ifadelerini kullandı.

Çalışmalarına destek verenlere teşekkür eden Demir, “2020 yılında da Muğlamız ve tüm ilçeleri için gayretlerimizi artırarak sürdüreceğiz. Hedefimiz, tüm hemşehrilerimizin ilimizde yaşamaktan gurur duymasını sağlamak, Muğla’nın bir cazibe merkezi olmasını sağlamaktır. 2019 yılı içinde çalışmalarımıza destek veren başta basın mensuplarımız olmak üzere, tüm bürokratlarımıza, teşkilat mensuplarımıza, partimize gönül verenlere ve kendini Muğlalı hissederek, Bodrum’da, Milas’ta, Fethiye’de, Yatağan’da, Ula’da, Köyceğiz’de, Datça’da, Yatağan’da, Ortaca’da, Dalaman’da, Köyceğiz’de Marmaris’te, Menteşe’de, velhasıl Muğlamızın her köşesinde çalışmalarımıza katkı koyan, destekleyenlere çok teşekkür ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle 2020’nin tüm güzellikleri yansıtması dileğiyle, sizlerin yeni yılını tebrik ediyor, sağlık, huzur ve mutluluk diliyorum.” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.