arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,6019
EURO
34,7822
ALTIN
2.410,06
BIST
9.645,02
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
25°C
Bodrum
25°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Açık
23°C
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Açık
28°C

1 DOĞRU 3 YANLIŞI SİLER Mİ?

2 Kasım 2018 10:11
A+
A-

Dünyanın her coğrafyasından misafir ağırladığımız ilçemizde bu sefer ilk defa bir süper lig takımı misafir ettik.

Ligde ardı ardına gelen 3 mağlubiyetin sonrasında Bodrumsporun, Sivasspor karşısında kupada devam mı?tama mı? diyeceği maçın sonucunu tüm şehir gibi bende çok merak ediyordum.

Televizyon yayını olmasına rağmen maça ilgi oldukça fazlaydı. 2 Takımda kendi güçleri oranında maça kadrolarında rotasyona giderek başladılar. Bodrumspor’un maça yüksek konsantrasyon ve daha istekli olarak başladığı, maçın hemen başında kendini belli etti. Arka arkaya gelen korner atışları ve duran topların sonrasında da ilk golü buldu Bodrumspor.

Bu gol hem takımın kendine güvenini hem de inancını üst seviyeye taşıdı. Bodrumspor bu golle ilk yarıyı 1-0 önde kapadı. 2. Yarı ilk yarıdan dahada zorlu olacaktı tabi ki… Nitekim Sivasspor’un baskısı 60 dakikadan itibaren iyice kendisini göstermeye başladı. Bu dakikalarda tüm oyuncularımız bu baskıya karşı iyi mücadele edip, ciddi direnç gösterdiler. Tehlikeli bir atak sonrasında kalecimiz Fırat’ın topu oyuna hızla sokmasıyla başlayan ani bir kontra atakla da 83. dakikada skoru 2-0’a taşımayı başardık.

Bundan sonraki dakikalar ise skor avantajını elimizde tutmaya yönelik bir oyun anlayışı içerisinde geçti. Sonuç olarak son dakikasına kadar oyuncularımızın canla başla mücadele ettiği maçı uzatma dakikalarında uzun süre İngiltere premier ligde mücadele etmiş olan KONE’nin attığı gole rağmen 2-1 önde tamamlamayı başardık.

Alınan bu galibiyet, 3 yenilgiyi telafi eder mi? Bilemem… Yaşayıp göreceğiz, futbolda 1 doğrunun 3 yanlışı silip, silemeyeceğini…

Türkiye kupasında 5. Tura yükselen takımların arasında yerimizi aldık. Tüm takımın olağanüstü mücadele gösterdikleri bu maç için tebrik ederken, aynı mücadeleyi lig maçlarında da görmek istediğinizi belirtelim.

İki pozisyonda topu çizgiden çıkaran Muhammet’i, kalesinde devleşen çok kritik kurtarışlar yapan Fırat’ı, özellikle tebrik ediyorum. Trübünleri kendine hayran bırakan Genç oyuncumuz Harun Kavaklıdere’ye ise ekstra bir parantez açmak isterim. Harun bir çok kulübün takibinde olan olağan üstü bir yetenek. Usta ellerde işlenirse çok yakın zamanda tüm Türkiye’nin konuştuğu bir futbolcu haline gelebilir. Alt yapıdan yetiştirdiğimiz bu değerli oyuncunun gelecek planlaması çok dikkatli yapılmalı.

Maç sonu basın toplantısında, teknik sorumlu Engin İpekoğlu’nun yaptığı yönetimin ve Bodrum spor kamuoyunun dikkatini çeken uyarıları, ayrıca değerlendirilmesi gereken bir konu. Hocanın oyuncular 3-4 aydır paralarını alamıyor açıklaması, bir anda tüm şehirde maçın skorunun önüne geçti düşüncesindeyim.

Yeri ve zamanı mıydı? tartışılır. Bu açıklamanın neler getirip neler götüreceğini ise hep beraber görüp yaşayacağız…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.