arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3184
EURO
35,1145
ALTIN
2.295,76
BIST
9.049,36
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
24°C
Bodrum
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

KOCADON: DOSYALARI TOPLAYIP, GENEL MERKEZE TESLİM EDECEĞİM…

KOCADON: DOSYALARI TOPLAYIP, GENEL MERKEZE TESLİM EDECEĞİM…
8 Aralık 2018 16:52
A+
A-

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Muğla il genelinde, il merkezi ve ilçelerine yaptığı ziyaretlerini Ortaca ve Dalaman ile sürdürdü. Başkan Kocadon, bu ziyaretlerden edindiği bilgileri, vatandaşın yaşandığı sorunları ve izlenimlerini, rapor halinde Ankara’ya CHP Genel Merkezi’ne sunacağını ifade etti.   

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için yaptığı başvurunun ardından Muğla halkı ile iç içe çalışmalar yürüten Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, bu süreçte Muğla’nın ilçelerini gezdi. “Sevdamız Muğla!” sloganıyla yola çıkarak Muğla’nın değişim istediğini, halkın değişime ihtiyaç duyduğunu sık sık vurgulayan Başkan Kocadon, yaptığı çalışmada, ilçelerdeki CHP ilçe başkanlıklarını, belediye ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.
Dosyaları tamamlayıp, genel merkeze teslim edeceğim…
Başkan Kocadon, 7 Aralık Cuma günü  Ortaca ve Dalaman ilçelerini ziyaret ederek notlar aldı. Ortaca’da ilk olarak Cumhuriyet Halk Partisi Ortaca İlçe Başkanlığına giderek ilçe sekreteri Nurtekin Aran ve partililer ile bir araya gelen Başkan Kocadon, Muğla’nın seçim atmosferini değerlendirdi. Moralimizi bozmadan yolumuza devam ediyoruz diyen Başkan Kocadon, “Benim Muğla ve Bodrum’a hizmet etmekten başka bir derdim yok. Önemli olan sandıktan çıkmak, halkın oylarıyla seçilmek. Umarım ki bu başarıyı hep beraber yakalarız. Tabi ben bu süreçte ilçeleri geziyordum biliyorsunuz. Hem partimizi hem belediye başkanlarını hem de sivil toplum örgütlerini geziyorum. Tabi Ortaca’ya gelememiştim. Programımızda vardı. Ama ben tabi burada kendime bir görev üstlendim. Bu görev aynı zamanda Muğla siyasetinin ne beklediğini, sivil toplum örgütlerinin ne talepleri olduğunu bir dosya yapıp genel merkeze götürmek. Bu dosyalar tamamlandıktan sonra da genel merkeze götürüp bırakacağım. Ve Muğla’da seçimde nasıl bir atmosfer çalışması yapılması gerektiğini, kimlerin ne talepleri olduğunu bildirip bunun üzerine bir bilgileri olmasını sağlayacağım ki aday arkadaşlarımız da ona göre çalışmalarına devam etsinler. Ben tabi ki şu anda Bodrum Belediye Başkanıyım. İmkansızlıkları başararak buralara geldim ve imkansız diye bir şey olmadığını biliyorum arkadaşlar. Buradan sonra Ortaca başkanımızı da ziyaret edeceğim, ondan sonra da sivil toplum örgütlerini. Sizlerin de söylemek istedikleriniz varsa bunları da dinleyip notlar alacağız. Esnafla da görüşeceğim ki zaten yoldan geçerken esnaf bağırıyorsa bilin ki bir değişim zamanı gelmiştir. Çok teşekkür ederim, sağ olun” dedi. Ziyaretinde partililerin sorularını yanıtlayıp bölge ile ilgili notlar alan Başkan Kocadon, daha sonra Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik’i de makamında ziyaret ederek sohbet etti. Gündeme ilişkin düşüncelerini ve değerlendirmelerini paylaştı. Ardından ise Ortaca Ziraat Odası Başkanı Salim Çöllü’yü, Ortaca Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Halil Erpek’i oda yönetim kurulu üyeleriyle bir arada ziyaret ederek vatandaşın ve esnafın sorunları ve çözüm öneri konusunda fikir alışverişinde bulundu. Ortaca’nın ardından Başkan Kocadon ve ekibi, aynı gün Dalaman ilçesine geçti.
Cumhuriyet Halk Partisi Dalaman İlçe Başkanı Kamil Ayhan Öner ve partilileri ziyaret eden Başkan Kocadon, “Özellikle başkan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum bu güzel karşılama için ve misafirperverlikleri için” şeklinde konuştu. Başkan Kocadon daha sonra ise Dalaman Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Karataş’ı, Dalaman Belediye Başkan Vekili Ramazan Ontaş’ı, Dalaman Ziraat Odası Başkanı Tevfik Tayfun Tuncay’ı ve Dalaman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şevket Takar’ı ziyaret ederek sektörün ve vatandaşın yaşadığı sorunlar ile çözüm önerileri hakkında fikir alışverişinde bulundu. Edindiği bilgileri de raporuna ekleyerek ilçeden ayrıldı.  Başkan Kocadon ve ekibi önümüzdeki günlerde Seydikemer’i de ziyaret ederek raporu tamamlayacak.
Yorumlar
  1. Birgül dedi ki:

    Yalıkavak’ın çöplerini toplayamayan Kocadon ! Kendi başarısızlığınıda rapor etsin CHP ye..