arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3787
EURO
35,0516
ALTIN
2.326,54
BIST
9.076,20
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Parçalı Bulutlu
26°C
Bodrum
26°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Parçalı Bulutlu
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
24°C

Yol, Kaldırım Ve Otopark Çalışmaları Devam Ediyor…

Yol, Kaldırım Ve Otopark Çalışmaları Devam Ediyor…
27 Temmuz 2020 12:38
A+
A-

Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, kent içi ulaşımı rahatlatmak ve güvenli hale getirmek amacıyla Bodrum’un muhtelif mahallelerindeki sokakları kent kimliğine yakışır hale getiriyor.

Arena Bodrum Haber – Ekipler, Bodrum genelinde planlı çalışmaları doğrultusunda kilit parke taşı ile yol, kaldırım ve otopark çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Bodrum genelinde kilit parke taşı ile yol, kaldırım ve otopark yapımı çalışmaları kapsamında Gölköy Mahallesi Akdeniz caddesi üzerinde 3 kilometre uzunluğunda 5 bin metrekare kaldırım, bin metrekare sokak ve 2 bin metrekare otopark imalatını tamamladı.

Dirmil Mahallesi 163, 164 ve Ceviz sokakta yağmur suyu drenaj hattı ve mazgal çalışmalarının ardından ise bu sokaklarda toplamda  4 bin 500 metrekare kilit parke taşı döşemesi ve 500 metrekare kaldırım çalışması yapıldı.

Bitez Mahallesi 2120 ve 2126 sokaklarda 2 bin 500 metrekare kilit parke taşı döşemesi ile 300 metre bordür döşemesi, Yaka Mahallesi 2193 Sokak’ta yapılan çalışmalarda ise 640 metrekare kilit parke taşı döşeme işlemi tamamlandı.

Çırkan Mahallesi Pazaryeri’nde yapılan çalışmalar ise 2 bin 800 metrekare kilit parke taşı döşemesi yapıldı.

Kilit parke taşı döşeme çalışmaları şu anda Müskebi Mahallesi Gülbahçe Sokak’ta devam ediyor. Şu ana kadar 3 bin metrekare parke taşı ve 300 metre bordür taşı döşeme işleminin tamamlandığı sokaktaki çalışmaların tamamlanmasının ardından çalışmalar Manzara Sokak’ta devam edecek.

Öte yandan Bodrum genelinde çeşitli nedenlerle bozulan parke yol ve kaldırımlarda da tamirat çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Ayrıca Yalıkavak, Küçükbük ve Gündoğan Mahallelerinde çeşitli sokaklarda toplam 22 bin metrekare beton yol, Ortakent, Bitez, Göltürkbükü ve Gündoğan Mahallelerinde 4 bin ton asfalt yama çalışması yapılmış olup, 2 bin metre uzunluğunda da yağmur suyu hattı çalışması tamamlanmıştır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.