arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,5586
EURO
34,8470
ALTIN
2.431,51
BIST
9.722,09
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
21°C
Bodrum
21°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
22°C
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Açık
26°C
Pazar Açık
26°C

KILIÇDAROĞLU: OSMAN GÜRÜNLE DEVAM DEDİ…

KILIÇDAROĞLU: OSMAN GÜRÜNLE DEVAM DEDİ…
6 Aralık 2018 15:09
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı’nı açıkladı. 31 Mart 2019 Yerel seçimlerinde CHP’nin Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Osman Gürün oldu. 

Aralarında Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un da bulunduğu 4 ismin aday adayı olduğu CHP’de merakla beklenen açıklama yapıldı. Mevcut başkan Dr. Osman Gürün 2019 yerel seçimlerinde bir kez daha CHP’nin adayı olarak yarışacak. CHP’de Gürün ve Kocadon dışında, Oral Karakaya ve Nurettin Demir de büyükşehir belediye başkan aday adayı olmuştu.

CHP’NİN BELLİ OLAN İLÇE BAŞKAN ADAYLARI…

CHP Parti Meclisi toplantısında Muğla’nın bazı İlçe Belediye Başkan Adayları da belli oldu. Adaylıkları kesinleşen isimler şöyle;

Dalaman; Muhammed Şaşmaz, Datça; Gürsel Uçar, Kavaklıdere; Kenan Ay, Menteşe; Bahattin Gümüş, Milas; Muhammed Tokat, Ula; Ümit Karaaslan.

Açıklanan listede Fethiye, Bodrum, Marmaris, Yatağan, Seydikemer, Ortaca ve Köyceğiz bulunmuyor.

MUĞLA SİYASETİ KIZIŞIYOR… 

Öte yandan Kent Haber’in siyasi kulislerden edindiği bilgilere göre; CHP ve İYİ Parti Muğla’da ittifak konusunda anlaştı. Taraflar arasında detaylarla ilgili görüşmeler devam etmekle birlikte, İYİ Parti’nin büyükşehirde aday çıkarmayarak CHP adayını destekleyeceği netleşti.

İttifak konusundaki bir diğer önemli görüşme trafiği de Ak Parti ve MHP arasında sürüyor. Siyasi kulislerde Ak Parti’nin Muğla’da aday çıkarmayacağı ve MHP’nin adayını destekleyeceği konuşuluyor. AK Parti’nin geçtiğimiz hafta salı günü yapılan grup toplantısında Muğla adayı olarak Dr. İskender Gencer’in açıklanması beklenirken, son dakikada bu açıklama iptal edilmişti. Siyaset kulislerinden gelen son bilgilere göre, bugün 14 belediye başkanını daha açıklayan Ak Parti’de, Muğla adayının hala açıklanmamış olması MHP ile ilgili jest iddialarını güçlendirdi. Kent Haber, Cumhur İttifakı’nın, CHP’den aday adayı olan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a da MHP’nin adayı olması için teklif getirdiği bilgisine ulaştı. İlk etapta bu teklifi teşekkür ederek kabul etmeyen Kocadon’un, CHP’nin Gürün’ü açıklamasının ardından bir kaç gün içerisinde Ankara’ya giderek görüşmeler yapacağı iddia ediliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.