arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3241
EURO
35,1067
ALTIN
2.300,79
BIST
9.079,97
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
24°C
Bodrum
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

KADEM METE, HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARLA BULUŞACAK…

KADEM METE, HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARLA BULUŞACAK…
4 Ağustos 2018 09:41
A+
A-

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, Perşembe günleri düzenlenen halk gününde Muğlalıları misafir ederek hem yüz yüze hasbihal ediyor hem de dertlerine çözüm üretiyor.

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, İl Başkanlığı binasında “Perşembe günleri 15.00 ile 17.00” arası gerçekleştirilen halk gününde vatandaşlarla bir araya geliyor.

Vatandaşların yoğun olarak katıldığı halk günlerinde Mete, vatandaşlarla görüşerek, vatandaşların istek ve taleplerini dinliyor. Mete ve beraberindeki il yönetimi istekleri not alıp ilgili birimlere yönlendiriyor.

AK Parti’nin merkezinde millet olduğunu, Muğla İl Başkanlığı’nın da kapısının vatandaşa her zaman açık olduğunu vurgulayan Mete, il başkan yardımcıları ve il yönetimiyle birlikte sorunları çözmek ve talepleri ilgili yerlere iletmek için hazır olduklarını söyledi.

Mete, AK Parti’nin kuruluşundan bu yana halkla iç içe olduğunu belirterek, “Biz Seydikemer’den Bodrum’a kadar Muğla’nın dört bir yanında her zaman Muğlalı hemşehrilerimizle beraber olmaya, dertleriyle dertlenmeye, sevinçleriyle neşelenmeye çalışıyoruz. Burada da vatandaşlarımızla hem yüz yüze görüşme imkanı buluyor hem de onların sorunlarını doğrudan onlardan dinleyerek birlikte bu sorunlara çözüm arıyoruz. Bizim görevimiz vatandaşlarımıza hizmet etmek, onların dertlerine derman olabilmek. Hemşehrilerimiz burada taleplerini bize rahatlıkla iletebiliyor. Bizler de elimizden geldiğince vatandaşlarımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz. Partimizin gerçekleştirdiği her hizmetin merkezinde vatandaşımız var. Muğlamız için, ülkemiz için, milletimizin menfaatleri için çalışıyoruz ve bu yolda durmaksın çalışmaya devam edeceğiz. Bu buluşmalarla hemşehrilerimizle bir araya gelmekten mutluluk duyuyoruz” ifadelerinde bulundu.

Mete, halk buluşmalarına devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.