arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
18°C
Bodrum
18°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
20°C
Pazartesi Açık
23°C
Salı Parçalı Bulutlu
22°C
Çarşamba Açık
22°C

İYİ PARTİ’NİN LİSTESİ BELLİ OLDU…

İYİ PARTİ’NİN LİSTESİ BELLİ OLDU…
19 Şubat 2019 17:22
A+
A-

31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimlerde İYİ Parti Bodrum Belediye Meclis Aday Listesi belli oldu. 

İYİ Parti’nin Kontenjan Meclis Listesi’nde ilk sırada Eski Bodrum Kaymakamı Cumhur Güven Taşbaşı yer alırken, Eski Ortakent-Yahşi Belediye Başkanı Mehmet Onur Şahbaz ise ilk sıra belediye meclis adayı oldu. İYİ Parti’nin meclis listesinde 7 kadın yer aldı.

İYİ Parti Bodrum Belediye Meclis Aday Listesi ise şu isimlerden oluştu:

1 Mehmet Onur ŞAHBAZ
2 Mustafa PAŞALI
3 Ahmet Atilla SERTTAŞ 
4 İsmail USLU
5 Hülya AŞKIN 
6 Numan CÖMERT
7 Uluç TEZER 
8 Özlem ÖZDEMİR
9 Erkan ÖZŞEKER 
10 Himmet KAHRAMAN
11 Serdar SARIL 
12 Caner ERKAN
13 Ahmet ÇETIN 
14 Şerif ÇELİKKIRAN
15 Mustafa ERDOĞAN 
16 Volkan ÇIÇEK
17 Mazlum AĞAN 
18 Sedat KÖSE
19 Esma EZENEL 
20 Sevinç SERT
21 Bilgin KIRAN 
22 Hülya AKBABA ÜNLÜ
23 Yudum ERGÜN
24 Mahmut AĞSU
25 Hazel ÖZÇELİK 
26 Özcan KAYA
27 Hüseyin KURUTAŞ
28 Sadık Metin ERZ

Kontenjan Meclis Listesi şu isimlerden oluştu:
1 Cumhur Güven Taşbaşı 
2 Ersan Öktür
3 Seha Ergene 

Konu ile ilgili bir açıklama yapan İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanı Nevzat Kanber şunları dile getirdi:

“2019 Pazar günü Bodrumun önümüzdeki beş yılını etkileyecek, insanımızın yaşam kalitesinin belirleneceği bir yerel seçim yaşayacağız. Bizler İYİ Parti olarak Türkiye iyi olsun, Bodrum iyi olsun diye çalışıyoruz ve Demokrasinin gereği olarak Bodrum’a en iyi seçeneği sunmak için, alternatif olmak için çalıştık. 

Seçimin en kilit adımı Belediye meclis üyelerinin en doğru şekilde belirlenmesidir. Bu bağlamda Bodrum için, Bodrum adına, Bodrum ‘u kucaklayacak, her kesimden insanımızın olduğu bir Meclis listesini İYİ Parti Bodrum İlçe başkanlığı olarak İlçe seçim kurulumuza teslim ettik. 

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler, Ülkemize ve Bodrum’a hayırlı olmasını temenni ediyorum. Sorunlardan bunaldığını bildiğimiz değerli Bodrumlu hemşerilerimizin içi rahat olsun diyorum. BODRUM İyi belediyecilik ile tanışacak, İnsanımız mutlu olacak.” 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.