arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,5997
EURO
34,7830
ALTIN
2.495,81
BIST
9.524,59
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Hafif Yağmurlu
12°C
Bodrum
12°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

İLHAN BERK BU YILDA ETKİNLİKLERLE ANILACAK…

İLHAN BERK BU YILDA ETKİNLİKLERLE ANILACAK…
26 Ağustos 2019 13:24
A+
A-

Araştırmacı kişiliği, özgün duyarlılıkları ve buluşlarıyla 20. Yüzyıl Türk şiirinin en önemli isimleri arasında yer alan, İkinci Yeni’nin en önemli şairlerinden İlhan Berk bir kez daha anılacak. Berk, hayatının uzun yıllarını Bodrum’da geçirmiş ve Bodrum’da hayata veda etmişti. 

“Şiirimizin uç beyi” usta şair İlhan Berk, sanat hayatına ve bizlere doksan yaşında veda etti. İlhan Berk’in aramızdan ayrılışının onbirinci yılında, oğlu Mimar Ahmet Berk ve Oasis Alışveriş Kültür ve Eğlence Merkezi işbirliğiyle, 2011 yılından bu yana her yıl yapılmakta olan İlhan Berk Anma Sergisi, bu yıl da Bodrum  Oasis Sanat Galerisi’nde gerçekleştirilecek. Sanatçı, ölüm günü olan 28 Ağustos tarihinde açılacak Anma Sergisi’nde tüm sevenleri ve dostları tarafından saygıyla anılacak.

İlhan Berk’in resimleri, şiirleri, filmi, fotoğrafları ve şahsi eşyalarının yer aldığı İlhan Berk Anma Sergisi, 28 Ağustos Çarşamba günü, saat 18.00’de yapılacak kokteyl ile açılacak ve 31 Ağustos 2019 tarihine kadar, her gün 11.00-19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.