arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3334
EURO
35,1194
ALTIN
2.302,36
BIST
9.079,97
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
24°C
Bodrum
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

İBRAHİM AKKAYA SAĞLIK VAKFI’NA BAŞKAN SEÇİLDİ…

İBRAHİM AKKAYA SAĞLIK VAKFI’NA BAŞKAN SEÇİLDİ…
13 Mart 2017 20:57
A+
A-

Bodrum Sağlık Vakfı 9. Olağan Genel Kurul toplantısı, Vakfın Turgutreis ’te bulunan merkezinde yapıldı

Vakıf üyelerinin yoğun katılımının gözlendiği toplantı, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, Silah arkadaşları, şehitlerimiz ve vefat eden Vakıf üyeleri için saygı duruşunun ardından, 8. Dönem Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı İbrahim Akkaya’nın açılış konuşması ile başladı.

Akkaya, 21 yıl evvel kurulan Bodrum Sağlık Vakfının kurucu üyeleri, yöneticileri, hayırseverleri, gönüllüleri, destekçileri ve çalışanlarının sayesinde kaydettiği gelişmeyi özetleyip, emeği geçen herkese Yönetim Kurulu adına teşekkür etti. Akkaya, bu toplantıda bir teşekkür ile ödeşmeye çalıştığımız bu gayretlerin bugün ülkemiz genelinde örnek gösterilen, Bodrum’un yüz akı ve Bodrum’a yakışan bir organizasyona dönüştüğünü ifade etti. 8. Dönem Başkanı Ahmet Biçer ve Yönetim Kurulu Üyelerinin değerli çalışmaları ile yapılan hizmetler ve bağışçılar hakkında Vakıf üyeleri bilgilendirildi. Daha sonra söz alan Vakıf Yönetim Kurulu üyeleri Can Pulak ve Vehbi Yazıcı yapılan çalışmalarda emeği geçenlere ve hayırseverlere teşekkür eden konuşmalar yaptılar.
Vakfın İşletmekte olduğu Begonvil Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinin faaliyet raporunun okunmasının ardından Vakıf faaliyetlerini gösteren resim ve filim sunumu yapıldı. Vakfın Mali raporunun okunması, oylanması ve onanmasından sonra 9. Dönem Yönetim Kurulunun seçimine geçildi. Üyeler ve önceki dönem yöneticiler tarafında ittifakken aday gösterilen isimler oybirliği ile Bodrum Sağlık Vakfının 9. Dönem Yönetim kurulu üyeleri oldular.

Buna göre;
Yönetim Kurulu Asil Üyeleri;
1-    İbrahim Akkaya, Yönetim Kurulu Başkanı
2-    Fatih Ekşi, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı
3-    Süleyman Vehbi Yazıcı, Yönetim Kurulu Üyesi
4-    Atilla Serttaş, Yönetim Kurulu Üyesi
5-    Uğur İlhami Özden, Yönetim Kurulu Üyesi

Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri,
1-    Ülker İnan, Yönetim Kurulu Yedek Üyesi
2-    İlknur Özer,Yönetim Kurulu Yedek Üyesi
3-    Hüseyin Boyacı, Yönetim Kurulu Yedek Üyesi
4-    Yılmaz Algül, Yönetim Kurulu Yedek Üyesi
5-    Engin Ali Kaplan, Yönetim Kurulu Yedek Üyesi

Denetim Kurulu Üyeliklerine ise Aydın Yazıcı, Ayvaz Demircan ve Nejat Mutlu. Yedek üyeliklerine  ise Erol Şahin ve Mehmet Dinler seçildiler.

Yeni seçilen Yönetim Kurulu adına teşekkür konuşması yapan İbrahim Akkaya, “Bodrum Sağlık Vakfı ailesine katılanların bir daha ayrılamadıkları gibi dostlarını getirerek aileyi büyüttüklerini, kaldığımız yerden arkadaşlarımızın da yardımı ile yola devam edeceğiz” dedi.
Dilek ve temenni konuşmalarından sonra Genel Kurul son buldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.