arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,4979
EURO
34,9774
ALTIN
2.431,80
BIST
9.716,77
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Açık
23°C
Bodrum
23°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
25°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
26°C

HOLLANDA’DA BODRUM TATİLİ SEVİNCİ…

HOLLANDA’DA BODRUM TATİLİ SEVİNCİ…
12 Ocak 2018 10:05
A+
A-
09-14 Ocak 2018 tarihleri arasında gerçekleşmekte olan Hollanda Utrecht Turizm Fuarı’nın ikinci gününde Bodrum standında çekiliş heyecanı yaşandı.
Fuarın ilk gününde turizm profesyonelleriyle gerçekleşen verimli görüşmelerin ardından ikinci günde halkın katılımı ile yoğunluk arttı. Halk katılımı ile birlikte Bodrum standında geleneksel olarak gerçekleştirilen tatil çekilişi heyecan yaşanmasına neden oldu. Gün içerisinde Bodrum standına gelen yüzlerce ziyaretçi kayıt yaptırdı. Bodrum standını dolduran kalabalık heyecanla çekiliş sonuçların açıklanmasını bekledi.
Bodrum Otelciler Derneği (BODER) Başkanı Halil Özyurt’un ev sahipliğinde gerçekleştirilen kura çekilişi ile talihli 7 kişiye İsis Otel&Spa, La Blache Resort&Spa, Yasmin Resort&Spa, Milta Işıl Club, İzer Otel, Bitez Paloma Family Club, Zeytinada Otel’de birer hafta her şey dahil iki kişilik tatil hediye edildi.
BODER Başkanı Halil Özyurt katılımcılara ve Bodrumlu otelcilere teşekkür ederek, “Bu çekilişi geleneksel olarak her yıl gerçekleştiriyoruz. Hediye tatilleri kazanan şanslı misafirlerimizi en güzel şekilde ağırlayarak ülkelerine geri gönderiyoruz.” dedi.
Bodrum’a gösterilen ilgiden oldukça memnun olduğunu ifade eden Bodrum Belediye Başkanı ve Bodrum Tanıtma Vakfı Başkanı Mehmet Kocadon, “Bugün Bodrum standında yaşanan yoğunluk, Bodrum’a gösterilen ilgi, ne kadar doğru işler yapıldığının bir kanıtı. Bu çalışmalarda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Her zaman dediğim gibi mücadeleyi asla bırakmadan çalışmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.
Bodrum Tanıtma Vakfı (BOTAV) tarafından kiralanan 100 m²lik stantta, Bodrum’da faaliyet gösteren Ambrosia Hotel, Salmakis Bodrum Resort, İzer Otel, Baia Bodrum Otel, Rixos Premium Bodrum, Delta Hotels By Marriott Bodrum, Kadıkale Resort Otel, Kefaluka Resort Otel, La Blanche Resort&Spa Bodrum, İsis Hotel&Spa, Yasmin Bodrum Resort,  Milta Işıl Club Bodrum, Golden Age Hotel, Bodrum&Avangarde ve Collection Yalıkavak tanıtım çalışmalarını sürdürüyor.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.