arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3241
EURO
35,1067
ALTIN
2.300,79
BIST
9.079,97
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
24°C
Bodrum
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

Gökmen: Minareyi Çalan Kılıfını Hazırlar Misali Açıklama…

Gökmen: Minareyi Çalan Kılıfını Hazırlar Misali Açıklama…
1 Temmuz 2020 08:41
A+
A-

AK Parti, CHP ve Bodrum Belediye Başkanları arasında soru ve iddialarla devam eden süreçte son açıklama Osman Gökmen’den geldi.

Arena Bodrum Haber – AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen, CHP Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan’ın açıklamalarına “kendince bir cevap vermiş” diyerek, soru ve iddialarını yeniledi.

“Minareyi çalan kılıfını hazırlar” değerlendirmesiyle Karahan’a cevap veren Gökmen, “imar değişikliği” ve “ekonomik rant” başlıkları altında sorduğu sorularla “Laf kalabalığı yaparak gerçeklerin üzerini örtmeye çalışmışsınız.” dedi.

Gökmen yazılı açıklamasında “CHP Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan, sormuş olduğumuz sorulara bugün kendince bir cevap vermiş ama bu cevap hiç kimseyi tatmin etmemiştir.” diyerek Sayın Karahan’a soruyoruz başlığı altında şunları ifade etti:

Halil Karahan,

“Minareyi çalan kılıfını hazırlar” misali açıklamanızı okuduk. Maalesef bu açıklamanız Bodrumlu vatandaşlarımızın kafasını karıştırıp, doğru bilgiyi ört bas etmekten öteye geçmeyen çok basit, bir o kadar da komik bir açıklama.

Bakın sorumuz çok net! Bir kere daha soruyoruz;

Turgutreis’te ki bahse konu arsada imar değişikliği yapıldı mı, yapılmadı mı?
Bu sayede arsa sahibine bir anda milyonlarca liralık rant sağlandı mı, sağlanmadı mı?
Peki bugün Gündoğan’la ilgili yapmış olduğumuz açıklamalara ne diyorsunuz?

Laf kalabalığı yaparak gerçeklerin üzerini örtmeye çalışmışsınız. Bu şekilde vatandaşlarımızın kafasını karıştırarak kendinizi haklı çıkarmaya çalışmayın. İnanın bu basit numaralara karnımız tok.

Ayrıca hemen her açıklamanızda Bodrum Devlet Hastanesi, DSİ ve Yalıkavak yolundan başka hiçbir şeyi eleştiremiyorsunuz.

Bu sorunlar tüm Bodrum’un ortak sorunu ve herkes gibi bizi de çok rahatsız ediyor. İşte bu yüzden tüm girişimlerimizi yaparak devletimizle birlikte sorunları çözmek için uğraşıyoruz.

O zaman biz de size soralım;

“Bodrum tarihinin en büyük yatırımları yapılıyor” diyorsunuz.

İyi de;

• 1999 yılından bugüne kadar geçen 21 yılda Bodrum Belediyesi’ni hangi partinin belediye başkanı ve kadroları yönetiyordu? Yoksa CHP değil miydi?
• Bu 21 yılda Bodrum’un hangi sorununa kalıcı çözüm buldunuz? Hangi kalıcı projeyi gerçekleştirdiniz?
• Bu 21 yılda Bodrum Belediyesi’nin bütçesi toplam ne kadardı ve bu bütçenin ne kadarı Bodrum’a yatırım olarak geri döndü?

Halil Karahan,

Aslında tüm bu gerçekleri siz de biliyorsunuz. Ama söyleyecek bir şey bulamayınca laf kalabalığı yapıp, gündemi değiştirmeye çalışıyorsunuz.

Lafı gevelemek, uzatmak, basit ve komik numaralarla gündem değiştirmek, aklınızca vatandaşlarımızın kafasını karıştırmak için İstanbul’dan, Bursa’dan, Trabzon’dan bahsediyorsunuz! İyi de siz nerede yaşıyorsunuz? Bizim sevdamız, uğraşımız Bodrum’ken siz Bodrum için ne yapıyorsunuz? Bu kadar ucuz numaralar yapıp, insanların size kanacağını düşünüyorsunuz. Bu zamana kadar hep böyle yaptınız ya!

Ama boşuna…

İnanın tüm sorularımızı, net cevaplar alana kadar sormaya devam edeceğiz. Sakın “nasıl olsa unutulur” rahatlığına girmeyin. Çünkü gerçekleri unutturma gibi bir çabamız asla olmayacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.