arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3291
EURO
35,0497
ALTIN
2.284,40
BIST
8.980,58
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
24°C
Bodrum
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
24°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

Gökmen-Aras Gerginliği Devam Ediyor…

Gökmen-Aras Gerginliği Devam Ediyor…
22 Ekim 2020 23:40
A+
A-

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın cevabına karşı iddialarını yeniledi.

Arena Bodrum Haber – AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen, dün yaptığı basın açıklamasında Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Önder Batmaz ile ilgili bazı iddiaları gündeme getirerek Başkan Aras’a 3 soru yöneltmişti. 

Gökmen’in sorularına yanıt bugün yapılan Belediye Meclis toplantısında geldi…

“Bu bir muhalefet tavrı değil, itibar suikastı. Orası ruhsatlıdır, bir problem yoktur’ diye kendisine açık ve net bir şekilde ifade ettim. Tarım görüşüne kadar kendisine iletildi. Ama buna rağmen sosyal medya ve basın üzerinden meclisimizin de itibarını zedeleyecek şekilde, meclisimizin bütünü iktidar ya da muhalefet fark etmez herkesi ilgilendirir, Bodrum’un da itibarını zedeleyecek şekilde bir açıklama yaptı. Bu çok üzücü bir şey” demişti.

Gökmen, Aras’ın açıklamasının ardından iddialarını yeniledi… 

“Sayın Aras biz basın açıklamamızda belirttiğimiz üzere seçildiğiniz günden beri “Hiç Kimseye Ayrıcalık Yapmayacağınızı” ve “Kaçak Yapılaşmayla Mücadele Edeceğinizi” her vesile ile kamuoyuna beyan ettiniz. Takdir edersiniz ki sözleriniz samimi mi yoksa sözde mi kalıyor, eşitlik ilkesi ihlal ediliyor mu? Biz de Ak Parti İlçe Teşkilatı olarak Bodrumlu hemşerilerimiz adına iddiaları araştırıyoruz. Sorularımızın tamamı Bodrumlu hemşerilerimizin gündemini oluşturmaktadır. Açıklamanıza gelince, sorularımızın hiçbirine cevap vermeden “kimseyi yedirmem, itibar suikastı” diyerek geçiştirmeye çalıştığınız anlaşılmaktadır. Belirtmeliyiz ki itibar suikastçısı olunmaz, Belediyenin itibarını yerle bir edenler olur. Ulusal basın da dahil olmak üzere Bodrum’un hiçbir döneminde görülmeyen iddialara konu olduğunuz gözetildiğinde, Başkanlığın ve ekibinizin eşitlik ilkesine aykırı uygulamalarını sorgulamanız gerekirken tarafıma saldırma yolunu seçmeniz tabiri caizse suçüstü yakalanmaktan kaynaklandığını düşünüyoruz. 

Bize gönderdiğiniz ruhsatı ve tarım görüşünü elbette inceledik. Yerinde yaptığımız incelemelerde ruhsata aykırı olarak tek katlı bağ evi yerine iki katlı küçük bir malikane yapıldığını tespit ettik. Basın açıklamamızla birlikte sunduğumuz fotoğraflarla sabit olan bu kaçak küçük malikaneyi siz görmediyseniz tekrar yerinde incelemenizi tavsiye ederiz. Bizim sorularımız partime şikayet etmekle geciktirilecek nitelikte de değildir. Bilmelisiniz ki biz, sizi Bodrum halkına şikayet etmeye devam edeceğiz. Nitekim bir kısım Meclis üyeleriniz hakkında da teşkilatımıza belgelere dayalı şikayetler gelmektedir. Bu konular araştırılmakta olup ileride hemşerilerimiz adına sizlere soracağımızı bildirmek isteriz. Bu vesile ile Ak Parti Bodrum Teşkilatı adına belirtirim ki, bizler hemşerilerimize dürüstlük ve eşitlik ilkesine uyarak tüm olumsuzluklara rağmen görevini ifa eden Belediye Amir ve görevlilerinin ve Meclis üyelerimizin yanında ve destekçisi olduğumuzu belirtirim.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.