arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3744
EURO
35,0015
ALTIN
2.325,97
BIST
9.090,42
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Parçalı Bulutlu
26°C
Bodrum
26°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Parçalı Bulutlu
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C

Fethiye Belediye Başkanı Hakkında Suç Duyurusu…

Fethiye Belediye Başkanı Hakkında Suç Duyurusu…
2 Eylül 2021 12:28
A+
A-

Muğla’nın Fethiye ilçesinde yaşayan Serkan Yılmaz, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca hakkında telefonda uzun süre kendisine küfrettiği iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Arena Bodrum Haber – Fethiye Adliyesine giderek suç duyurusunda bulunan Yılmaz, AA muhabirine, Fethiye’de basketbol takımının kötü bir yönetimi olduğu için ligden düştüğünü, bu nedenle kulübün kapanmaya kadar gittiğini söyledi. Belediye takımı olduğu için Başkan Alim Karaca’dan bilgi istediklerini belirten Yılmaz, “Ancak Başkan ne kamuoyuna ne taraftarlara açıklama yapmadı. Borç batağına giren kulübün sponsoru da bıraktı. Ancak Başkan bize her seferinde açıklama yapmaktan kaçındı.” dedi.

“Engelsiz Hayat” isimli projesi hazırladıklarını ve bir televizyon kanalında yapılan canlı yayına bağlanan Belediye Başkanı’nın yayında söz verdiği tekerlekli sandalyeleri de teslim etmediğini iddia eden Yılmaz, şunları söyledi:

5 ay sonra belediyenin önünde kendi belirlediği kişilere tekerlekli sandalye dağıtarak örnek davranış diye benim yaptığım projeyi kendine mal etti. Ben de buna sosyal medya üzerinden tepki gösterdim. Buradan da çok üstüme geldi. Bana 6 Temmuz’da ‘Haddini aşma, bu işlere karışma.’ diye tehdit mesajları attı. Ben çok fazla üstüne gitmedim, konuyu kapattım. Daha sonra 27 Ağustos’ta ‘Seni son kez uyarıyorum.’ diye tekrar mesaj attı. Ben de kendisine ‘ben taraftarım, kulübümüz elden gidiyor, kulüp kapanıyor, kulübe sahip çıkın.’ diye yazdıktan sonra beni Messenger üzerinde sesli ve görüntülü aradı. Açar açmaz küfretmeye başladı. Ben de elimde kanıt olsun diye arkadaşların telefonuyla 12 dakika 50 saniye kaydettim. Bütün bu küfürleri hepsini mahkemeye verdim. Savcılığa suç duyurusunda bulundum, avukatlarım takip ediyor. Suç duyurusunda bulunduktan sonra Karaca’nın etrafındaki insanlar tarafından tehdit almaya başladım. Bunun için de koruma ve uzaklaştırma talebinde bulundum.

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ise konunun yargıya intikal ettiğini, kendisinin de şikayetçi olduğunu belirterek “Ben de elimdeki delil ve belgeleri mahkemeye sunacağım. İlerleyen günlerde her şey açığa çıkacak.” dedi.

MUĞLA (AA)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.