arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3190
EURO
35,0421
ALTIN
2.282,74
BIST
8.981,63
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
24°C
Bodrum
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
24°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

FATMA GİRİK OYUNU BODRUM’DA KULLANDI…

FATMA GİRİK OYUNU BODRUM’DA KULLANDI…
16 Nisan 2017 18:09
A+
A-

Fatma Girik oyunu kullandı, Memduh Ün’ün mezarına koştu.

Bodrum’da oyunu kullanan sinema sanatçısı Fatma Girik, önceki yıl yaşamını yitiren hayat arkadaşı Memduh Ün’ün mezarını ziyaret ederek, “Hayat işte böyle, bir varsınız bir yoksunuz. Güzel ülkemizin kıymetini bilelim” dedi. Bodrum’da yaşayan Fatma Girik, bugün annesi Münevver Girik Dukav ile birlikte Torba Mahallesi’nde Menthon Ocakbaşı Restoran’daki 1251 numaralı sandıkta oy kullandı. Bakıcısı Dursine Yılmaz ve eşi Zekeriya Yılmaz’ın 1990 model ‘Kartal’ marka otomobili ile oy kullanmaya gelen Girik’in geçirdiği ameliyatlar sonrasında güçlükle yürüyebildiği görüldü. Bir seçim öncesinde giydiği gömlekle oy kullanmaya geldiğini belirten Girik’in yürürken sıkıntı yaşamasına karşın oldukça neşeli ve keyifli olduğu göze çarptı.

Annesi ile birlikte aynı anda oy kullanma kabinine giren Girik, “Annem de ben de hastayız ama oyumuzu kullanmaya geldik, hayırlı olur inşallah” dedi. Fatma Girik oy kullanma işleminin hemen ardından, 16 Ekim 2015’te yaşamını yitiren hayat arkadaşı yönetmen Memduh Ün’ün Torba Mezarlığı’ndaki mezarını ziyaret etti.

“KENDİMİ PRENSES GİBİ HİSSEDİYORUM”

Ün’ün mezarına diktiği çiçekleri sulayan ve dua eden Fatma Girik, “Hayat işte böyle, bir varsınız bir yoksunuz. Güzel ülkemizin kıymetini bilelim” dedi. Yürümekte sıkıntı çektiğini anlatan Girik, “Elimden tutup yürüttükleri için kendimi böyle prenses gibi hissediyorum. Ayağımda titanyum, belimde platin, çok ağrım yok ama hareket etmekte güçlük çekiyorum. İki kere düştüm iki kere ameliyat oldum. Annem diyo ki ‘sana nazar değdi.’ Bu yaştaki kadının neyine nazar değecek tamamen benim salaklığımdan. Evimde parkeler cilalanmıştı, bastım düştüm, tamamen dikkatsizlik” dedi. Fatma Girik mezarlıktan ayrıldıktan sonra anne ve bakıcıları ile birlikte evine döndü.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.