arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,4923
EURO
34,9263
ALTIN
2.438,81
BIST
9.716,77
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Açık
23°C
Bodrum
23°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
25°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
26°C

EVLİYA ÇELEBİ BODRUM’A DÖNDÜ…

EVLİYA ÇELEBİ BODRUM’A DÖNDÜ…
29 Mayıs 2017 09:43
A+
A-

30 İle 8 bin km yaparak ulaşan Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR’ı, Bodrum’a döndü. 

Bodrum Kaymakamlığı’nın himayesinde, Bodrum Tanıtma Vakfı ve Bodrum Belediyesi’nin öncülüğünde “Bodrum Sizi Çağırıyor” sloganıyla başlatılan projeye, Bodrum Ticaret Odası (BODTO), Bodrum Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası, Bodrum Otelciler Derneği (BODER), Bodrum Denizciler Derneği, IMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi   ve TÜRSAB Bodrum Yürütme Kurulu destek verdi.

Basın toplantısında Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ, Bodrum Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Ummahan Yurt, Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Bodrum Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Sevinç Gökbel, Bodrum Otelciler Derneği (BODER) Başkanı Halil Özyurt, Özay Kartal ile Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR’ı Koordinatörü Fikret Hıdır basın mensuplarına bilgiler verdi.

Toplantıda Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR’ı Koordinatörü Fikret Hıdır, TIR ile ilgili bilgilendirmeler yaparak 2 ay boyunca tanıtım çalışmalarının yaklaşık 8 bin km yol kat edilerek sürdüğünü ifade etti. Binlerce kişiye Bodrum’u anlattıklarının altını çizen Hıdır, her bölgede beğeniyle karşılandıklarını ve iç turizmin canlanması için güçlü bir çalışma olduğunu sözlerine ekledi. Hıdır, açılış konuşmasında tanıtım çalışmaları ile ilgili şu bilgileri verdi:

“Çok özel bir gün bizim için. Çok zor bir projeydi. İlk başladığımız anda bu kadar artısı ve getirisi olacağını çok hayal edemiyorduk ama ilk toplantılardan beri hazırlık süreci, TIR yola çıkana kadar yapılan her şey TIR yola çıktıktan sonra işimizi kolaylaştırdı. Şunu söylemek istiyorum: İki ay boyunca Anadolu’nun Bodrum’u ne kadar çok sevdiğini görme şansımız oldu. Bu şansı bize verdiği için Sayın Başkanımıza çok teşekkür ediyorum ekip arkadaşlarımla birlikte. Yaklaşık 8 bin kilometre 30 il ve videoda da gördünüz milyonlarca insan gerçekten Türkiye’de milyonlarca insana bir şekilde ulaştık. TIR’ı ziyaret eden 550, 600 bin kişi oldu yaklaşık. Bulunduğumuz meydanlarda Anadolu’nun, şehirlerin kalbinde olmaya çalıştık hep. Bunu yaparken de kaymakamlığımızın, valiliğimizin yazışmaları yapıyor olması inanılmaz büyük kolaylık sağladı. Ankara Kızılay’daydık, Eskişehir Cumhuriyet Meydanındaydık, Bursa Kent Meydanındaydık. Sadece Google’da Eşsiz Bodrum ile ilgili 57 bin 500 içerik var. 2 ay içerisinde oluştu. Reklam eş değeri, yerel ve ulusal gazetelerde yayınlanan reklam eşdeğeri rakamı 622 bin dolar. Yaklaşık 5 milyon kişiye ulaşmış. Sosyal medyada toplam erişim 800 bin ve ciddi bir beğeni almış. 13 bin civarında. Sadece bu rakamlar yapılan projenin, gidilen yolun aslında geri dönüşünün ne kadar etkili olduğunu gösteriyor bize.”

Yaptıkları çalışmanın Bodrum’a faydası olması dileğinde bulunan Hıdır, şöyle devam etti:

“Gerçekten 22 metrelik TIR’ı 2 ay boyunca 30 ile götürmek büyük bir operasyon. BODER, bizim tüm konaklamalarımızı organize etti. Türkiye’de kalınabilecek en iyi otellerde kaldık. Bodrum’un ağırlığını her yerde hissettirdik o anlamda. TÜRSAB tüm BYK’leri yönlendirdi. Özellikle Doğuda, Güneydoğu’da, Karadeniz’de çok yardımcı oldular, çok destek oldular bize. Özellikle Diyarbakır. Çok teşekkür ettiler. Bodrum Diyarbakır’a gelebiliyorsa herkes gelebilir çok teşekkür ediyoruz dediler. Umarız ekip arkadaşlarımızla birlikte iyi bir iş yapmışızdır. Doğru sonuçlara ulaşır Bodrum’a faydası olur.”

Fikret Hıdır, daha sonra ekipte yer alan Kenan Akgün, İlknur Özsezgin, Süleyman Uzman ve Okan Altıok’u davet ederek harcadıkları emek için teşekkür etti.

TIR’ın yol hikâyesinin anlatıldığı videonun izlenmesinin ardından ise sırayla STK temsilcileri konuşma yaptı.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.