arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,5688
EURO
34,7210
ALTIN
2.488,71
BIST
9.524,59
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
19°C
Bodrum
19°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
13°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Açık
23°C

ERDOĞAN: BODRUM’A GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ YAKIŞIR…

ERDOĞAN: BODRUM’A GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ YAKIŞIR…
22 Şubat 2019 20:41
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün gerçekleştirdiği Muğla ziyaretinde programında bir değişiklik yaparak Bodrumlu vatandaşlara sürpriz yaptı.

“Bodrum biliyorum ki çok çile çekti, çok sıkıntılar yaşadı.” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bunu tersine çevirmek için şunu özellikle söylemek istiyorum ki Bodrum’a eser yakışır. Bodrum’a hizmet, gönül belediyeciliği yakışır.” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Bodrum’da yaptığı konuşmasının satır başları şöyle:

Bodrum biliyorum ki çok çile çekti, çok sıkıntılar yaşadı. Afetlerden afetlere geçti. Hele hele bu yıl Bodrum maalesef bir garip oldu. Yani yaz nüfusu 2.5 milyonu bulan bir Bodrum’a bu hizmet değildir. Bunu artık tersine çevirmemiz gerekiyor. Bunu tersine çevirmek için şunu özellikle söylemek istiyorum ki Bodrum’a eser yakışır. Bodrum’a hizmet, gönül belediyeciliği yakışır.

Belediyecilik gönül işidir. Belediyecilik aşk işidir. Belediyecilik dertli insanların işidir. karşınızda İstanbul gibi bir şehrin belediye başkanlığını yapmış bir kardeşiniz olarak konuşuyorum. İstanbul-Bodrum ilişkilerini sizler gayet iyi biliyorsunuz.

İstiyorum ki artık Bodrum’u bu çileden kurtaralım. Bunun için de ismi gibi güçlü, sağlam, temiz bir adayı sizlere takdim ediyoruz. Bodrum’a artık bir doktor gerekiyordu ki buraya gerekli müdahale yapılsın. İkinci doktor da Muğla’ya…

Tabi ki üçüncü bir doktor da Cumhurbaşkanı olarak da biz Bodrum’a yapılmayan hizmeti getirmek istiyoruz. Bu birlikteliği sağlamak istiyoruz.

Cumhur ittifakı ile zillet ittifakını yerle yeksan edelim diyoruz.

Bodrum ve Muğla’ya bugüne kadar getirilmeyen hizmeti getireceğiz.

Bodrum’da hizmet denilince akla AK Parti gelir. Havalimanına kadar yol yaptık. İçme suyu sorununu da gideriyoruz.

CHP demek yokluk, yasaklar, yoksulluk demektir.

Tanzim satışı kurduk gıda fiyatları bir anda düştü.

Artık marinalar bile Bodrum’a yetmiyor. Sayılarını daha da arttıracağız.

Alana gelişinde olduğu gibi sevgi gösterileri arasında seçim ofisinden ayrılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşların yoğun ilgisi arasında kendisini bekleyen otobüse bindi. Erdoğan daha sonra halkı selamlayarak İstanbul’a gitmek üzere Bodrum’dan ayrıldı. Cumhurbaşkanını yakından görmek için büyük çaba harcayan vatandaşlar, izdiham oluşturdu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.