arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,5297
EURO
34,8438
ALTIN
2.473,91
BIST
9.530,47
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
19°C
Bodrum
19°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C

‘Bizim Gız’ Ben De Varım Dedi…

‘Bizim Gız’ Ben De Varım Dedi…
26 Ocak 2021 20:04
A+
A-

AK Parti Muğla İl Başkanlığına adaylığını koyan Elvan Göçer, “Muğla’da adam da var, kadın da var, bu davaya baş koymuş insan da var demek için 1 Şubatta bende varım diyorum” dedi.

Arena Bodrum Haber – Elvan Göçer Muğla İl Başkanlığına adaylığını açıkladı. Bir kadın, bir anne ve bir Muğlalı olarak, geçmiş dönemde AK Parti’de aldığı görevler ve tecrübeye dayanarak yeni dönemde Muğla İl Başkanlığına aday olduğunu ifade eden Göçer, “AK Parti’ye gönül vermiş Muğlalı hemşerilerimle yaptığım istişareler sonucu ve teşkilat tabanımızdan gelen yoğun talepleri de göz önünde bulundurarak, Muğla İl Başkanlığına adayım” dedi.

“Muğla’nın birlik ve beraberliği için 1 Şubatta bende varım” diyen Elvan Göçer, “Tüm gönüldaşlarımızı birleştirmeye, kırgınlıkları yok edip gönül almaya ve Muğla’mızı hak ettiği yerlere çıkarmaya talibim” diye konuştu.

Göçer şöyle devam etti:

“Mazlumların umudu, kimsesizlerin kimi, sessiz yığınların sesi olarak bu hareketin lideri  Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, ‘Yeter, söz milletin’ diyerek başlattığı bu kutlu davada, Muğla’da kim var dendiğinde, bir kadın, bir anne ve bir Muğlalı olarak bende liderimle beraberim diyerek yola çıktım. Liderim bunca gayret ve çaba ile önce ülkemizi sonrada dünyada mazlumun mağdurun hamisi olarak toplumları birleştirdiği gibi Bir kadın, bir anne ve bir Muğlalı olarak, geçmiş dönemde partimizde aldığım görevler ve tecrübeye dayanarak yeni dönemde, AK Parti’ye gönül vermiş, Muğlalı hemşerilerimle yaptığım istişareler sonucu ve teşkilat tabanımızdan gelen yoğun talepleri de göz önünde bulundurarak, Muğla İl Başkanlığına adayım.”

“İLK GÜNKÜ AŞKLA ADAYIM”

Yola çıktığı ilk günkü duygular içerisinde olduğunu belirten Göçer, “Bu davada, bugünde aynı duygularla yarın da aynı duygularla yine yüce milletimize hizmetkar olmak için yeni bir yüz, yeni bir enerji, yeni bir heyecan katmak için ilk günkü aşkla AK Parti Muğla İl Başkan Adayı olarak çıkmış bulunmaktayım” dedi.

“KALBİNİZİN VE BEYNİNİZİN SESİ OLMAK İÇİN YOLA ÇIKIYORUM”

Muğla’nın gücünü büyütmek için yola çıktığının altını çizen Göçer, “Ülkemizin 2023 hedeflerine giden bu yolda, liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Muğla’dan tüm varlığımızla destek olmak, küsleri barıştırmak, dargınları kazanmak üzere her kesime el uzatarak, Muğla’ya bir ana, bir kardeş ve içinizden biri olarak, kalbinizin ve beyninizin sesi olmak için, yola çıkıyorum” ifadelerini kullandı.

“1 ŞUBAT’TA BEN DE VARIM”

Göçer, “Muğlalı olarak Muğla’ya ve Muğla insanlarına aşkımızı, sevdamızı ve hizmetimizi göstermek için Muğla’da; Adam da var, kadın da var, bu davaya baş koymuş İnsan da var demek için 1 Şubatta bende varım diyorum” dedi.

“Çok çalışacağız, çok koşacağız ve durmadan yola devam edeceğiz” diyen Göçer, “Liderimizin önderliğinde olan bu ülkede, tüm Türk-İslam coğrafyasının umudu olduğu gibi diğer mazlumlarında umudu vardır. Bu yüzden çok çalışacağız, çok koşacağız, durmadan yola devam edeceğiz. Ben İl başkanı olsam da olmasam da ilk günkü gibi bundan sonra da sizlere yoldaş olmaya, bu yolda sizlere kardeş olmaya, bu yolda sizlerden bir adım bile uzaklaşmamaya devam edeceğim. Allah Muğla’mız için hayırlı olanı versin. Rabbim yar ve yardımcımız olsun” diye konuştu.

“MAKAMIN KAPISI OLMAYACAK”

İl Başkanlığı makamının kapısının olmayacağını belirten Elvan Göçer, “İl Başkanlığı özel kalemden yönetilmeyecek. Sayın Cumhurbaşkanımızın söylemlerinde ki gibi mazlumun sesi mağdurların eli, kolu, dili olmaya gayret göstereceğim” dedi.

ELVAN GÖÇER KİMDİR?

1978 Datça’da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini tamamladıktan sonra, bankacılık ve sigortacılık ve Kamu Yönetimi üzerine eğitimini tamamladı. Halen eğitim hayatı Yerel Yönetimler bölümünde devam ediyor. İnşaat sektöründe faaliyet gösteren bir firmanın yönetim kurulu başkanı aynı zamanda Muğla Matbaacılık Gazetecilik TİC. LTD. ŞTİ. ait Muğla Gazetesi, Muğla Haber Gazetesi ve Muğla Postası gazetelerinin genel yayın yönetmeni.  AK Parti’nin kuruluşundan bu güne kadar birçok seçimde görev üstlenen Elvan Göçer aynı zamanda 25 ve 26. Dönem genel seçimlerinde AK Parti Muğla 3.sıra Milletvekili adayı. Evli ve 2 çocuk annesi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.