arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
18°C
Bodrum
18°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
20°C
Pazartesi Açık
23°C
Salı Parçalı Bulutlu
22°C
Çarşamba Açık
22°C

Dibeklihan’da “tasarım günleri” başlıyor..

Dibeklihan’da “tasarım günleri” başlıyor..
16 Aralık 2022 09:49
A+
A-

Dibeklihan Kültür ve Sanat Köyü’nde her yeni yıl öncesi yapılan “Tasarım Günleri” etkinliği yine Dibeklihan Dostlarıyla buluşuyor.

Arena Bodrum Haber – 17 Aralık Cumartesi ve 18 Aralık Pazar günü 11:00 – 18:00 saatleri arasında Orhan Kemal Meydanı’nda gerçekleşecek olan etkinliğe farklı alanlardan tasarımcıların tasarım ürünleriyle bir çok katılımcı yer alacak.

Tasarımcıların birbirinden özgün çalışmalarının sergileneceği ve satışa sunulacağı etkinlikte el emeğine verilen değer ön planda tutulurken ziyaretçilerinde keyifli günler geçirmesi hedefleniyor. İki gün sürecek olan etkinlikte; birbirinden güzel tasarımlarıyla seramik sanatçılarının yanı sıra 11 kişilik çini grubunun eserleri, mine işçiliği olan aksesuarlar, Anadolu kültürünü yansıtan ürünler, deri aksesuar, çanta ve takılar, el işçiliği kağıt rölyef eserler, su kabağından elişçiliği olan aydınlatmalar gibi bir tasarım ürün yer alacak.

Muğlu Sıtkı Koçman Üniversitesi Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü öğrencilerinin de yar alacağı tasarım günleri kapsamında 17 Aralık 2022 Cumartesi günü saat 14:00’da Arka Bahçe Kafe’de Sanatçı Erman Okay ile “Ni-hao” Söyleşisi ve peşi sıra Nil Yenigün Akbatur’la kemen dinletisi etkinlikleri de bulunuyor.

18 Aralık 2022 Pazar günü ise 14:00 ile 16:00 saatleri arasında yine Nil Yenigün Akbatur ile keman dinletisi devam edecek. Dibeklihan’da bulunan tasarım dükkanları, Dibek Bakkal, Etnografya Müzesi ve iki ayrı galeride bulunan Dibeklihan Koleksiyon Sergileri ile Arka Bahçe Kafe birimi kış aylarında da hizmet vermeye devam ediyor.

Sıcak şarap ve birbirinden güzel lezzetleri de bulabileceğiniz Dibeklihan Tasarım Günleri, tüm kültür ve sanat dostlarını bekliyor.

Dibeklihan Kültür ve Sanat Köyü yeni yılda sizlere sağlık, huzur ve mutluluklar diler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.