arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,4936
EURO
34,9335
ALTIN
2.432,00
BIST
9.790,05
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Açık
23°C
Bodrum
23°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
25°C
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
26°C

DENİZİN KIZLARI YENİ TRANSFERLERLE DAHA GÜÇLÜ…

DENİZİN KIZLARI YENİ TRANSFERLERLE DAHA GÜÇLÜ…
5 Aralık 2018 10:34
A+
A-

Türkiye Hentbol Federasyonu Kadınlar Süper Liginde mücadele eden Yalıkavakspor Kadın Hentbol Takımı, ligdeki kararlı tutumunu sürdürüyor. 

Geçtiğimiz haftalarda başarılı antrenör Ali İhsan Tekin ile el sıkışan Yalıkavak Spor Kulübü, kısa bir süre önce yabancı oyuncularıyla da  yollarını ayırmıştı. Bu gelişmeden sonra Ankara Polatlı Belediyesi hentbol takımının küçülme kararı sonrasında serbest kalan başarılı oyuncularından üçünü renklerine bağlayan Yalıkavaksor, başarılı kadrosunu daha da zenginleştirdi.

Milli takım deneyimi olan ve Polatlı Belediyespor’dan transfer olan Buket Yılmaz, Kübra Özyılmaz ve Gülsüm Güleçyüz ile geçtiğimiz gün el sıkışarak sözleşme imzalayan Yalıkavakspor, sürpriz bir isimle daha görüşmelere devam ettiklerini açıkladı.

Transferler hakkında bir açıklama yapan Yalıkavak Spor Kulübü Başkanı Mehmet Esen ilk yarıdaki mücadelelerde kendilerinde gördükleri eksiklikler ve daha iyi bir takım için transfer yaptıklarını söyledi. Kulüp başkanı Mehmet Esen Konuşmasında şunlara yer verdi;

 

 

 

 

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz sene başarılı ve hızlı bir takımdık. Hala o hızımız devam etse de, kızlarımız süper lige yeni yeni ısınıyorlar. Tabii bu bizlerin de alışma sürecinde olduğumuzun bir göstergesi. Ligin başından bu yana 9 haftadır devam eden maçlarımızda takım olarak, yönetim olarak ve teknik kadro olarak eksiklerimizi, hatalarımızı değerlendirdik.
En başından beri bu sene öncelikli hedefimizin süper lige ısınma ve ligde kalma mücadelesi olarak geçeceğini her zaman söylüyorum. Ancak bunu yaparken de iddiamızı devam ettirebilmek adına daha ligde daha iyi yerlerde olmak, takımı önümüzdeki yıla hazırlamanın da bilincinde bir yönetim olarak, 3 yeni oyuncuyu renklerimize bağladık. 
Pivot olarak görev yapacak olan 1995 doğumlu Buket Yılmaz, Sol kanat oyuncusu 1993 doğumlu Kübra Özyılmaz ve sağ kanat oyuncusu yine 1993 doğumlu Gülsüm Güleçyüz ile kontrat imzaladık.  Polatlı Belediyespor’dan transfer ettiğimiz üç oyuncumuz da, milli takım deneyimine sahip, çok güçlü oyuncular. Sürpriz bir transfer görüşmemiz daha var. Ancak onu da gerçekleştiğinde açıklayacağız. 
Kısaca özetlersek, Yalıkavak Spor Kulübü olarak Denizin Kızlarının Bodrum’u daha da güçlü temsil edebilmesi için elimizden geleni esirgemiyoruz. Yeni oyuncularımızı, Ege Derbisi olarak nitelendirdiğimiz, İzmir Büyükşehir Belediyesi GSK maçı öncesi transfer etmiş olmamız, bizi güçlü rakibimizle daha iyi mücadele etmemize katkısı olacak kanaatindeyim. 8 Aralık tarihinde İzmir Celal Atik Spor Salonu’nda oynanacak bu önemli ve bizim en çok desteğe ihtiyacımız olan maça tüm Bodrum’u davet ediyoruz. Her bir alkış, her bir tezahürat, kızlarımızı daha da güçlü yapacaktır.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.