arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,5155
EURO
34,7315
ALTIN
2.488,83
BIST
9.524,59
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
19°C
Bodrum
19°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
13°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Denizciler’den Özyurt’a tam destek…

Denizciler’den Özyurt’a tam destek…
19 Aralık 2019 13:42
A+
A-

Halil Özyurt’a denizcilerden tam destek geldi…

İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şube Başkanı Orhan Dinç’i  makamında ziyaret etti.

Ziyarete BODER yönetim kurulu üyeleri Orhan Kavala, Itır Köylü, Numan Özyurt’ta katıldı. İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi’nin üyesi olan ve 29 Aralık 2019 tarihinde İzmir’de Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından  yapılacak Türkiye Turizm Tanıtım Geliştirme Ajansı’nın İzmir Bölge Seçimleri’ne aday olan Özyurt, seçimler ve tanıtım ajansının faaliyetleri ile ilgili bilgi verdi, Dinç’ten bir Bodrumlu olarak desteğini istedi.

Denizcilerin desteği çok önemli ve anlamlı…

Özyurt “Antalya’da iki hafta önce düzenlenen toplantıda Kuşadası, Marmaris, Fethiye, Denizli, İzmir ve Afyon’daki turizm temsilcileri beni desteklediklerini söylediler. Bugünde Orhan Dinç başkanımızı ziyaret ederek seçimlerle ilgili bilgi verdim, değerli görüşlerini ve desteğini aldım, O’da bizi ve çalışmalarımızı desteklediğini söyledi. Ege için Akdeniz için  ülkemizin turizmi için elimizden ne geliyorsa hep birlikte yapmaya hazırız. Yönetim kuruluna girdikten sonra amacım üç kişilik icra kurulunda yer alarak turizm ve tanıtım ile ilgili Ege Bölgesi’nin önemli projelerinin hayata geçirilmesini sağlamak olacak” dedi.

Özyurt’a desteğimiz tam…

Başkan Orhan Dinç ise Özyurt’a çalışmalarında başarılar dilerek tam olarak desteklediğini belirterek “26 Ekim 2019 tarih ve 30930 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren “Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansının Teşkilatı ve Çalışma Esasları Hakkında Yönetmelik” kapsamında 19. Madde’nin 4. fıkrasında usul ve esasları belirtilen Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı Yönetim Kurulu Üyeleri seçiminde aktif  olmanın hem deniz turizmine hem de deniz ticaretine çok fayda sağlayacağını biliyoruz. Bu süreç içerisinde kendisinin yanında olduğumuzu belittik ve başarılar diledik” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.