arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,5135
EURO
34,9476
ALTIN
2.434,67
BIST
9.716,77
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Açık
23°C
Bodrum
23°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
25°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
26°C

Demir: Muğla’dan Başlayan Kararlılık Devam Edecek…

Demir: Muğla’dan Başlayan Kararlılık Devam Edecek…
15 Temmuz 2021 10:38
A+
A-

AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yazılı mesaj yayımladı.

Arena Bodrum Haber – Demir mesajında, 15 Temmuz’un Türkiye tarihinde önemli bir dönüm noktası olduğuna vurgu yaparak; “Milletimiz, sahip olduğu derin vicdan ve ferasetle geleceğine sahip çıkmış; iş demokrasi ve özgürlüğünün tehdidi noktasına geldiğinde, cesaret ve kararlılığının ulaşabileceği boyutu sergilemiştir.” dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yazılı mesaj yayımladı. Demir, mesajında; “15 Temmuz musibeti, Türkiye için geleceğe yönelik güçlü hamlelerinde daha da büyük bir güven, umut ve motivasyon kaynağı olacaktır.” İfadelerini kullandı.

Demir açıklamasında, “Ülkemizin yürüdüğü ileri demokrasi yolunu kesmek isteyen bir takım karanlık düşünceliler, milletin iradesini gasp etmeye çalışarak; hainliklerini sergilediler. Kendi vatandaşına ateş açacak, Millet Meclisi’ni bombalayabilecek kadar alçalabilen bu FETÖ’cü hainlere en güzel cevap ise yine milletimizin kendisinden gelmiştir. Büyük ve onurlu milletimiz, bu karanlık düşüncelilerin alçakça emellerinin gerçekleşmesine izin vermemiştir.” diye konuştu.

Türkiye’nin demokrasi, istikrar ve güvenle yoluna devam etme kararı aldığına işaret eden Demir, “Açıktır ki, Yeni Türkiye tarihinde 15 Temmuz önemli bir dönüm noktası olmuştur. Milletinden aldığı güç ve enerjiyle, sürdürülebilir kalkınma yolunda Doğu’yu da Batı’yı da hayran bırakan atılımlar gerçekleştiren ülkemiz, bu kritik ve tarihi dönemeci de başarıyla atlatarak; yoluna demokrasiyle, istikrar ve güvenle devam etme kararlılığını tüm dünyaya göstermiştir.” ifadelerini kullandı.

Demir açıklamasını, “Milletimiz, sahip olduğu derin vicdan ve ferasetle geleceğine sahip çıkmış; iş demokrasi ve özgürlüğünün tehdidi noktasına geldiğinde, cesaret ve kararlılığının ulaşabileceği boyutu sergilemiştir. Aziz milletimiz devletinin yanında saf tutarak; dosta düşmana iradesinin istikametini bir kez daha beyan etmiştir.

15 Temmuz musibeti, Türkiye için geleceğe yönelik güçlü hamlelerinde daha da büyük bir güven, umut ve motivasyon kaynağı olacaktır. Buna yürekten inanıyor; bu yönde ülkemize ve milletimize elimizden gelen her türlü katkıyı sunacağımıza bir kez daha söz veriyoruz.” diyerek sürdürdü.

Milletin özgürlüğüne hiç kimsenin ipotek koyamayacağını gösterdiğini, gelecekte de bu sapkın düşüncelerin asla vücut bulamayacağının kesinleştiğini anlatan Demir, “Milletimiz bir kez daha 15 Temmuz gecesi Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla Muğla’dan başlayan büyük bir kararlılıkla, hiç ama hiç kimsenin demokrasi ve özgürlüklerine ipotek koyamayacağını göstermiş; gelecekte bu gibi sapkın düşüncelere eğilim gösterebilecek hainlerin önünü de şimdiden kesin ve net biçimde kesmiştir.

Biz de bu birlik ve beraberlik coşkusundan aldığımız güç ve güvenle Muğla’mız için, ülkemiz için, daha fazla çalışmaya, üretmeye, sunduğumuz değeri artırmaya kararlıyız. Bizi derin acılara boğan şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyor; aziz milletimizin önünde saygı ile eğiliyorum” ifadeleriyle açıklamasını sonlandırdı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.