arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
18°C
Bodrum
18°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
23°C
Çarşamba Açık
21°C

Demir: Kavuşacağımız Günler Yakındır, Bayramımız Kutlu olsun…

Demir: Kavuşacağımız Günler Yakındır, Bayramımız Kutlu olsun…
23 Mayıs 2020 10:08
A+
A-

AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı yazılı mesajda tüm İslam aleminin ve Muğla halkının bayramını kutladı.

Arena Bodrum Haber – Demir, Evde kaldığımız bu bayramda, teknolojik imkanlarla yakınlarımızla ve sevdiklerimizle bayramlaşmayı tercih edeceğiz. İnanıyorum ki, birbirimize kavuşacağımız, kucaklaşacağımız günler yakındır.” dedi.

AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir mesajında, bu Ramazan Bayramı’nın biraz buruk geçmesine rağmen, milletçe birlik ve beraberliğimizin artmasına vesile olduğuna vurgu yaptı. Türkiye’nin salgınla mücadelesinde başarısından da söz eden Demir; “Mübarek Ramazan Ayını geride bırakırken, yeni bir bayrama daha ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Dünya genelinde yaşanan ve ülkemizde de görülen Covid-19 salgını nedeniyle bu bayramı milletçe biraz buruk geçireceğiz. Ülke olarak, sağlık alanında yaptığımız yatırımlarla pandemi sürecini son derece başarılı yönettik. 90’a yakın ülkeye tıbbi yardım ve ekipman desteğimizle ülkemizin insani değerlerini dünyaya bir kez daha gösterdik ve bunların da karşılığını almaya başladık.” dedi.

Bu süreçten güçlü biçimde çıkılacağına inandığını ifade eden Demir, “Salgın nedeniyle bugüne kadar bildiğimiz tüm yaşam biçimleri sekteye uğrasa da millet olarak birlik-beraberliğimizin ve dayanışma duygularımızın çok daha güçlendiğine inanıyorum. Devletimiz ve milletimiz el ele vererek bu mücadeleyi son derece başarılı bir şekilde yürütmektedir. Muğlamızda da Valiliğimizin koordinesinde salgına karşı başarımız takdire şayandır. Normalleşme için hazırlıklarımız aşama aşama hayata geçirilmektedir.” Diye konuştu.

Bu bayramın teknolojik imkanlar kullanılarak kutlanacağını dile getiren Demir, Muğla halkının ve İslam aleminin bayramını kutladığı mesajını şu ifadelerle sonlandırdı: “Ancak şimdi, biraz daha sabır göstermeliyiz. Bayramda, ülkemiz genelinde uygulanan sokağa çıkma yasağına harfiyen uyup, sosyal hareketliliği sıfırlayarak, salgınla mücadelede hızla sonuca yaklaşacağız. Evde kaldığımız bu bayramda, teknolojik imkanlarla yakınlarımızla ve sevdiklerimizle bayramlaşmayı tercih edeceğiz. İnanıyorum ki, birbirimize kavuşacağımız, kucaklaşacağımız günler yakındır. 

Bu duygu ve düşüncelerle başta siz kıymetli Muğlalı hemşehrilerim ve tüm İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, daha güzel günlere kavuşabilme umuduyla huzur, sağlık, mutluluk ve esenlik diliyorum.” 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.