arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,5889
EURO
34,8006
ALTIN
2.499,03
BIST
9.444,54
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Hafif Yağmurlu
12°C
Bodrum
12°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
19°C
Pazartesi Açık
23°C
Salı Az Bulutlu
21°C

DEMİR: BÜYÜK TAARRUZ ÖNCÜ TÜRKİYE’NİN TEMELİ OLMUŞTUR…

DEMİR: BÜYÜK TAARRUZ ÖNCÜ TÜRKİYE’NİN TEMELİ OLMUŞTUR…
29 Ağustos 2019 10:32
A+
A-

AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla yazılı mesaj yayımladı.

Demir, mesajında “Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları önderliğinde şanlı tarihimize altın harflerle kazınan Büyük Taarruz Başkomutanlık Meydan Muharebesinin 97. yıldönümüne ulaşmanın gururunu yaşıyoruz.

Ülkemiz üzerinde emelleri olan güçler, başta Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ve aziz milletimiz olmak üzere büyük bir dirençle karşılaşmışlardır. Bu onurlu mücadelenin sonucu da Anadolu toprakları ebediyen milletimizin egemenliğinde kalmak üzere mülkiyetimize geçmiştir. Ordumuzun, imkansızlıklar içinde verdiği bu mücadele, tüm dünyada gıptayla izlenmiştir. Yine burada Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Hattı müdafaa yoktur sathı müdafaa vardır. O satıh, bütün vatandır. Vatanın her karış toprağı vatandaşın kanıyla ıslanmadıkça terk olunamaz!” emri tarihimizin anlaşılması bakımından en önemli işaretlerden biridir.” dedi.

TSK’nın dün olduğu gibi bugün de düşman unsurlarla mücadelesinde zaferlerine zafer eklediğini kaydeden Demir, “Büyük Taarruz sayesinde ülkemiz bugünkü temelleri üzerine inşa edilmiş, geleceğe kararlılıkla yürüyen öncü Türkiye olmuştur. Aziz milletimiz, birlik ve beraberliğine kastedildiğinde ise en üst perdeden mücadelesini kazanmayı bilmiştir. Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, dün olduğu gibi bugün de sınırlarımız ve sınırlarımızın ötesinde emperyalist güçler tarafından beslenen terör odaklarıyla mücadele etmektedir. Dosta güven, düşmana korku salan ve dünyanın en güçlü yapılarından olan ordumuz, zaferlerimize yeni zaferler eklemektedir” dedi.

Demir, “Bu duygu ve düşüncelerle 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Gününü kutluyor, başta cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi milletimize armağan eden istiklal kahramanlarını, aziz şehitlerimizi, gazilerimizi, minnet, şükran ve rahmetle anıyorum.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.