arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,5700
EURO
34,7581
ALTIN
2.495,33
BIST
9.524,59
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
20°C
Bodrum
20°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Açık
23°C

DEMİR: BU VAKIF TÜRKİYE’NİN EN İYİSİ OLMALI…

DEMİR: BU VAKIF TÜRKİYE’NİN EN İYİSİ OLMALI…
12 Nisan 2019 16:27
A+
A-

AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir Bodrum Sağlık Vakfını ziyaret etti. “Bu vakıf, sanırım konusunda Türkiye’nin en en iyisi olmalı” diyerek vakıf yöneticilerini ve çalışanlarını tebrik etti.

Önümüzdeki hafta başlayacak olan TBMM çalışmaları öncesinde iki gündür Bodrum’da ziyaretler gerçekleştiren AK Parti Muğla Milletvekili Demir, bugün Bodrum Sağlık Vakfını da ziyaret etti. Demir’in gerçekleştirdiği ziyarette Bodrum Sağlık Vakfı Başkanı İbrahim Akkaya, Yönetim Kurulu üyeleri Yılmaz Algül, Numan Balaban, Sadife Akdolu, Vakıf Müdürü İlknur Şengül ve personel ev sahipliği yaptı.

Vakfın hizmet binalarını dolaşan milletvekili Demir, engelli çocuk ve öğrencilerle sohbet etti. Vakıf Müdürü İlknur Şengül’den vakıf bir günü nasıl yaşıyor? bilgisini alan Demir, öğrenci velileriyle de sohbet etti.

Engelli çocuk ve gençlerin atölyelerde yaptıkları işler hakkında bilgi alan Demir, üretilen el işlerinin sergilendiği salondaki eserlerden çok etkilendiğini belirterek Demir şunları söyledi:

Demir: Bu vakıfta büyük emek ve özveri var…

“Çok gururlandım ve duygulandım. Müthiş bir toplumsal proje. Hepinizi kutluyorum. Tabii bu işle önder olanları, sizleri ve iş adamlarımızı yürekten kutluyorum. Türkiye’ye örnek olan bir proje. Bende vakfın giderlerinin tamamının kamu tarafından sağlaması daha geniş kitlelere hizmet üretebilmesi için elimden geleni yapacağım. Vakfın ilişki içinde olduğu bakanlıklar ve genel müdürlüklerle görüştüm. Burada çok büyük bir emek ve özveri var. Bakanlarımız da tabii ki buraya gelecektir. Bu tip projeleri başlatmak ayrı bir mücadele, sürdürülebilirliğini sağlamak çok daha zor bir mücadele. Sizler ki burayı 23 yıldır ayakta tutarak sağlanması çok zor bir istikrar yakalamışsınız.”

Akkaya: Bu vakfın kahramanları tüm Bodrum…

Vakfın ilk kurulduğu günden itibaren içinde olduğunu belirten Bodrum Sağlık Vakfı Başkanı İbrahim Akkaya “Burada kahraman yok sayın vekilim Buranın kahramanları tüm Bodrum. Burada tüm Bodrum’un emeği var, parası var. Bütçesinin % 52’sini tüm Bodrum birlikte karşılıyor. Vakfımızın 21 personeli var. Bunların 5’i fizyoterapist ve maliyetleri 5-10 bin lira arasında olan meslek gruplarının çalıştığı bir yapıyız. Bu işin başlangıcında kahramanları var tabi ki. Bunlardan birisi dönemim belediye başkanı Ali Server Yazgan, diğeri hastanemizin başhekimi ve Ahmet Zırh ile Hasan Gemici.” dedi.

Bodrum’a Rehberlik ve Araştırma Merkezi istiyoruz…

Vakıf olarak kamuya borcumuz ve personele borcumuz yok saptamasını yapan Başkan İbrahim Akkya “Bodrum’a Rehberlik ve Araştırma Merkezi (RAM) istiyoruz. Biz bölgemizdeki çocuk ve gençlerimizi Milas’a götürmek zorunda kalıyoruz. Bu engelli kardeşlerimizin ve vakfın işlerini çok zorlaştırıyor.” diyerek Konuyla ilgili detayları paylaştı.

Demir’in Bodrum Sağlık Vakfı ziyareti çekilen toplu fotoğrafla son buldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.