arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,5192
EURO
34,9079
ALTIN
2.423,37
BIST
9.722,09
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Açık
23°C
Bodrum
23°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
25°C
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
26°C

Çağdaş Bodrumspor son deplasmandan galibiyetle dönüyor..

Çağdaş Bodrumspor son deplasmandan galibiyetle dönüyor..
12 Mayıs 2023 18:59
A+
A-

Misli.Com Türkiye Basketbol Ligi Özgür Adıgüzel Sezonu’nda mücadele veren Bodrum’un takımı Çağdaş Bodrum Spor, 29. hafta maçları kapsamında Mersin Büyükşehir Belediyesi ile  Mersin deplasmanında karşı karşıya geldi.

Arena Bodrum Haber – Özgür Adıgüzel Sezonu boyunca deplasmanda kaybettiği 3 maç ve 2021 yılından bu yana kendi evinde hiç mağlubiyeti almadan, ligde 19. haftadan bu yana liderliği elinde bulunduran Çağdaş Bodrumspor, geçtiğimiz hafta şampiyonluğu garantilemenin verdiği rahatlıkla ve güven ile sahaya çıktı.

Rakibin agresif, tribünlerin yoğun baskısı ile ilk yarıya başlayan Bodrum’un Takımı ve Mersin BŞB mücadelesinde ilk çeyrek 15-16 yenilirken, ikinci çeyrekte karşılıklı gelen basketler ile ilk yarı 34-32 olarak tamamlandı. İkinci yarıda rakibinin agresif oyununu kırarak oyunda tam hakimiyet sağlayan Çağdaş Bodrumspor, üçüncü çeyrekte elde ettiği 52-48’lik sayı avantajıyla maçı 63-71 önde tamamladı.

Maça Hakan Yapar, Chris Warren, Horace Spencer, Fatih Cantitiz ve Ege Havsa ilk beşi ile sahaya çıkan Çağdaş Bodrumspor’da maçta 21 sayı atarak takımın galibiyetinde büyük katkı sağlayan  Chris Warren’ı, 17 sayı ile Hakan Yapar, 11 sayı ile Ege Havsa takip etti.

Maç sonunda bir açıklama yapan Çağdaş Bodrum Spor Başantrenörü Ender Arslan ligin son deplasman maçını şu şekilde değerlendirdi;

Mersin gerçekten bu ligin en iyi basketbol oynayan takımlarından biri. Oyuncularımı tebrik ediyorum, buraya şampiyon olarak geldiler ve şampiyon karakteri ile oynadılar. Şampiyon oldukları için ciddiyeti elden bırakmadılar. Bütün sezon olduğu gibi çok iyi mücadele ettiler ve dediğim gibi Mersin gibi çok iyi bir takımı çok az sayıda tuttuk. Bu oyuncularla çalıştığım için gurur duyuyorum. Mersin’e playoff’da başarılar diliyorum. Bizi gerçekten çok iyi ağırladılar bunun için de teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum.

Ligde büyük bir başarı yakalayan, kurulduğu 19 aylık süre içerisinde, TB2L’den Süper Lige çıkma başarısını göstererek Türk Basketbol Tarihine adını altın harflerle yazdıran “Bodrum’un Takımı” Çağdaş Bodrumspor, ligdeki final maçını 21 Mayıs Pazar günü saat 15:45’te kendi evinde, Çağdaş Bodrum taraftarlarının büyük desteğini de alarak Final Spor ile oynayacak. Filelerin şampiyonu olarak sahaya çıkacak olan ve maç sonunda Misli.Com Türkiye Basketbol Ligi Özgür Adıgüzel Sezonu şampiyonluğu ilan edilecek olan Çağdaş Bodrumspor’u desteklemek ve şampiyonluğu kutlamak isteyen tüm basketbol severler maça davetlidir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.