arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Hafif Yağmurlu
12°C
Bodrum
12°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
21°C

BU KONU UYUŞUKLUĞA GELMEZ…

BU KONU UYUŞUKLUĞA GELMEZ…
26 Haziran 2019 08:50
A+
A-

Dünya Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele Günü kapsamında Bodrum’da bir seminer gerçekleştirilecek…

Bodrum’da 2018 yılında faaliyetlerine başlayan “Yanındayım Derneği” tarafından “Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele Günü Semineri” gerçekleştirilecek. Bodrum Ticaret Odası (BODTO) Toplantı Salonu’unda organize edilen seminerin konuşmacısı Cumhuriyet Savcısı Hasan Boran Bozdoğan olacak.

Dernek Başkanı Buse Tekgül Gümüş ve Başkan Yardımcısı Sedef Nazan Develi de konu ile ilgili sunum yapacak. 26 Haziran Çarşamba (Bugün) saat 13.00’da başlayacak seminerin saat 14:30’da sona erecek.

“Yanındayım Derneği”, Dünya Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele Günü kapsamında bugün Bodrum Belediye Meydanı’nda saat 17.00’de bir basın açıklaması yapacak. Uyuşturucu, pedofili ve cinsel suçlarla mücadele etmek ve bu konularda mağdur olanlara psikolojik, tıbbi, hukuki ve sosyal destek vermek amacıyla faaliyet yürüttüklerini hatırlatan Dernek Başkanı Buse Tekgül Gümüş, seminerle ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Narko-Ekonomi gençleri iç ve dış tehditleri güçlendiriyor…

“Dünyada uyuşturucu kullanma alışkanlığında artış olması ve bunun insanlık için büyük bir tehdit oluşturduğu gerçeğinden hareket eden Birleşmiş Milletler Genel Kurulu, 1987 yılında aldığı bir kararla, uyuşturucusuz temiz bir toplum hedefine ulaşma ve uluslararası alanda eylem ve işbirliğini güçlendirme konusundaki kararlığını vurgulamak amacıyla, 26 Haziran tarihini ‘Uluslararası Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele Günü’ olarak belirlemiştir. Dünyada her yıl çeşitli etkinlikler ve programlar ile duyurulan bu önemli gün için ilk kez Bodrum’da bir seminer düzenleniyoruz. 

Uyuşturucu madde kullanımının her geçen gün artması ve narko-ekonomi ile güçlenen iç ve dış tehditlerin gençlere yönelik faaliyetlerini arttırması nedeniyle, her birey artık bu konuda daha duyarlı davranmalıdır. Ben kullanmıyorum ya da benim çocuğum zaten kullanmıyor diyerek bu tehlikeye arkamızı dönemeyiz. Semineri 26 Haziran Çarşamba günü saat 13.00’te Bodrum Ticaret Odası’nda gerçekleştireceğiz. 1.5 Saatlik çok güzel bir program hazırladık. Tüm ilgili meslek gruplarını ve duyarlı vatandaşlarımızı bekleriz.”

Konu  :  Uyuşturucu Madde Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele Günü Semineri
Yer     :  Bodrum Ticaret Odası Konferans Salonu
Tarih  :  26.06.2019 / Saat : 13.00
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.