arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3698
EURO
34,9364
ALTIN
2.325,48
BIST
9.121,85
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Parçalı Bulutlu
26°C
Bodrum
26°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
23°C

BODRUM’UN BATIYA AÇILAN SESİ: HAKAN GİRİT…

BODRUM’UN BATIYA AÇILAN SESİ: HAKAN GİRİT…
21 Şubat 2017 10:42
A+
A-

 

Türk Pop Müziği’nin ünlü ismi Hakan Girit, müzik çalışmalarına çok severek yerleştiği Bodrum’da devam ediyor. Sanatçının son single’ı “Spread My Wings” büyük ilgi görüyor.

Bodrum’da yaşayan ünlü sanatçı Hakan Girit, müzik çalışmalarına Bodrum’da aralıksız devam ediyor. Profesyonel müzik hayatına, Grup Piramit’in solistliğini yaparak başlayan Hakan Girit, bugüne kadar gerek Grup Piramit, gerekse solo çalışmalarıyla bir çok başarıya imza attı. Söz yazarı, bestekar ve yorumcu kimliğiyle öne çıkan Hakan Girit, Bodrum’da çalışmalarını tamamladığı son single’ı Spread My Wings’le büyük ilgi gördü.

Gerek sahne performansı, gerek müzikalitesiyle Bodrum’da çok sevilen Hakan Girit, son single’ı Spread My Wings ile Bodrum’un batıya açılan yüzü oldu.

Bodrum’da yaşamaktan büyük keyif aldığını belirten Hakan Girit, bu güzel ilçenin kendisi için ilham kaynağı olduğunu söyledi. Stüdyo ve konser çalışmalarına Bodrum’da devam eden Hakan Girit; “Bodrum artık benim için vazgeçilmez. Uzun yıllardır ailemle birlikte burada yaşıyorum. Tüm çalışmalarımı Bodrum’da yapıyorum. Buradan dünya pazarına açılmak istiyorum. Without You, You’re the One ve son olarak Spread My Wings adlı İngilizce şarkılarımla bu hedefime daha da yaklaştım. Bodrum’da sahne, konser ve müzik çalışmalarım beni motive ediyor. Bodrum’u çok seviyorum” dedi.

HAKAN GİRİT KİMDİR…
Profesyonel müzik hayatına, Grup Piramit’in solistliğini yaparak başlayan Hakan Girit, 1987 ve 1988 yıllarında iki kez Eurovision Türkiye finallerinde yer aldı. Konuk grup olarak 2 yıl üst üste Milliyet Gazetesi Liselerarası Müzik yarışması Türkiye turnesine katıldı. Modern Talking, Johnny Logan, Barış Manço, M.F.Ö. gibi sanatçı ve gruplarla aynı konser sahnelerini paylaştı.

Cem Bezeyiş’e ait “Afrika” parçası ile 1989 yılında Live Aid Türkiye konserlerinde sahne aldı. Ardından, savaş karşıtlığını anlatan “Feryat Figan” ve “Kırılma Noktası” adlı jenerik parçalarla uzun zaman ekranlarda yerini aldı.

Bir çok reklam ve jenerik müzikleri de yapan Hakan Girit, yine Grup Piramit’le 2003 yılında, “Zamanımı Geri Ver” adlı albüm, konser ve klip çalışmalarında yer aldı.

“Rüzgar” adlı albüm çalışması 2009 yılında piyasaya sunuldu. Prodüktörlüğünü Danny Stimac’in yaptığı albümden söz ve müziği Hakan Girit’e ait Aşk, Suskun Kaldım ve Sanki Bodrum parçalarına klip yapıldı.

2013 yılında “Yanımda Kal” adlı düet çalışması ile Türkiye Kral TV Müzik Ödülleri’nde 3 dalda aday gösterildi.

2014 yılının son günlerinde, söz ve müziği Cenk Eroğlu’na ait “Without You” adlı single çalışmayı Girit Production etiketi ile yayınladı. Parçanın klibi 2nd.address/I.C.OZDOL tarafından çekildi. Bu çalışma ile dünya pazarına açılmayı hedefleyen Hakan Girit özellikle son yıllardaki konserleriyle, farklı ülkelerden onbinlerce kişiye ulaştı.

2016 yılında söz ve müziği Cenk Eroğlu tarafından yazılan “Spread My Wings” Hakan Girit’in, Girit Prodüksiyondan çıkarttığı ikinci prodüksiyonu oldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.