arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,5681
EURO
34,7244
ALTIN
2.492,75
BIST
9.524,59
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
20°C
Bodrum
20°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Açık
23°C

Bodrumspor Play-Off yolunda puana kenetlendi

Bodrumspor Play-Off yolunda puana kenetlendi
11 Mayıs 2023 19:02
A+
A-

Bodrumspor ligin 37’inci haftasında deplasmanda Samsunspor’a konuk oluyor.

Arena Bodrum Haber – Play-Off hattında kritik maç öncesi hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı ekip galibiyete odaklandı. Son 2 maçta 2 puan alarak Play-Off’u garantileyeceklerini söyleyen Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Samsunspor maçından en kötü ihtimalle 1 puanla dönebilirsek son maça sağlıklı bir şekilde girebiliriz diye düşünüyorum” dedi.

Spor Toto 1’İnci Lig 37’incii hafta karşılaşmasında Bodrumspor deplasmanda ligin şampiyonu Samsunspor’â konuk oluyor. Yalıçiftlik Tesisleri’nde maçın hazırlılarına başlayan yeşil-beyazlı ekip Play-Off hattında yerini koruyarak maçtan puanla dönmek istiyor. Ligde çıktığı son 5 karşılaşmada 3 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 1 beraberlik alan Bodrumspor 58 puanla 6’ıncı sırada bulunuyor. En yakın takipçisi Göztepe’yle puanları aynı olan Bodrumspor, averaj farkıyla avantajlı konumda yer alıyor. Öte yandan, sakatlıkları bulunan Üzeyir ve Süleyman’ın maç gününe kadar durumunun netlik kazanacağı belirtildi.

“Hedef play-off”

Ligde sezon başından bu yana iyi işler yaptıklarını belirten Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Bu hafta ligin şampiyonuyla oynuyoruz, çok zor bir maç. Kadro kalitesi de iyi özellikle Hüseyin hoca geldikten sonra çok güzel bir birliktelik yakaladılar. Çok büyük olan camia takımını da büyüterek şampiyonluğa ulaştırtırdı. Samsunspor’u tebrik ediyorum. Bizim için lig zor devam ediyor. Son iki maç ve 2 puana ihtiyacımız var. Samsunspor maçından en kötü ihtimalle 1 puanla dönebilirsek son maça sağlıklı bir şekilde girebiliriz diye düşünüyorum. Diğer maçların skorları da önemli, biz onların hepsini kazanılmış diye düşünerekten hareket ediyoruz. Sezon başından beri oyuncu kardeşlerimizle çok önemli işler yaptığımızı düşünüyorum. Oyunsal anlamda son dönemlerde sıkıntı yaşıyor olabiliriz. Ligin atmosferi çok farklı bir hal aldı. Dolayısıyla bunun da üstesinden gelmeye çalışacağız. Önemli olan Play-Off’a girebilmek ve girebilirsek ondan sonraki süreç bizim için çok daha iyi olabilir diye düşünüyorum. Üzerimizdeki baskıyı attıktan sonra Play-Off’larda daha rahat ve farklı bir kimlikle oynayabiliriz. Son iki haftaya girilip ligin 6’ıncısı olduğunuzda ve özellikle Play-Off’a girme konusunda avantajı elinize aldığınızda mutlaka hedefler değişecektir. Şuanda ilk 10 kalmalıyız diye bir açıklama yapamam dolayısıyla bunu taçlandırmak istiyoruz. İlk olarak Play-Off’a girerek taçlandırmak istiyoruz” dedi.

Bodrumspor’un tecrübeli oyuncusu Dever Orgill ise, “Tüm takım olarak Play-Off’a çok odaklandık. Şimdi yakınız ama şuan hiçbir şey bitmiş değil. Bunun için mücadelemize devam edeceğiz ve şampiyon olmak istiyoruz. Performans olarak hazırım oynamak istiyorum. Hocam şans verdiği sürece buradayım. Şans vermese de ben Bodrumspor ailesiyleyim. Bodrumspor kazanıyorsa bende kazanmışım demektir” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.