arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3744
EURO
35,0015
ALTIN
2.325,97
BIST
9.090,42
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Parçalı Bulutlu
26°C
Bodrum
26°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Parçalı Bulutlu
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C

Bodrumspor galibiyet için kenetlendi…

Bodrumspor galibiyet için kenetlendi…
3 Haziran 2023 20:55
A+
A-

Bodrumspor Play-Off yarı final rövanş maçında evinde Eyüpspor’u konuk edecek.

Arena Bodrum Haber – Sahada tur atlayan taraf olmak isteyen yeşil-beyazlı ekip galibiyet için kenetlendi.

Maçtan galip gelmek istediklerini söyleyen Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “İnşallah bu maçta orada değerlendiremediğimiz pozisyonları değerlendirip galip gelmek istiyoruz” dedi.

Spor Toto 1’inci Lig Play-Off yarı final mücadelesinde Bodrumspor ilk maçta deplasmanda Eyüpspor’a 1-0 mağlup oldu. Rövanş maçında kendi evinde Eyüpspor’u konuk edecek Bodrumspor maçın hazırlıklarına başladı. Yalıçiftlik Tesislerinde antrenman çalışmalarını yoğunlaştıran yeşil-beyazlı ekip taraftarının da desteğiyle saha tur atlayan taraf olmak istiyor. Maçta Onur Akbay sakatlığı nedeniyle forma giyemezken, yeşil-beyazlı oyuncular galibiyet için kenetlendi.

Tur atlayan taraf olmak istediklerini söyleyen Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Süreç hakikaten çok önemli. Belki de Bodrum tarihinin en önemli maçına çıkıyoruz diyebilirim. Bunu geçersek çünkü bir tane daha kalıyor. O yüzden önemli. Başa baş bir oyun oldu aslında. Kopartabilirdik ama girdiğimiz pozisyonları maalesef değerlendiremedik. İnşallah bu maçta orada değerlendiremediğimiz pozisyonları değerlendirip galip gelmek istiyoruz. Ama zor bir rakiple oynuyoruz. Önemli oyuncular var, önemli yetenekler var. Ama biz sezon başından beri çok çalışmanın, kardeşliğin aile olmanın ürününü aldık. Dolayısıyla da Play – Off’a kaldık. Bunu bu maçta da sürdürebiliriz. Taraftarlarımızın da sezon başından beri özellikle büyük bölümünün bize inançları hiç bitmedi. Olağanüstü derecede bize destek verdiler. Geldiğimiz kritik noktada da tabi ki desteği vermeye devam edecekler. Bizim için de çok önemliler. İnşallah onlar saha dışında biz saha içinde gerekli olan her şeyi yapabiliriz. Bir tek Onur şu anda eksik aramızda yok. Diğer arkadaşlarımızda da ufak tefek sorunlarımız var ama sorunlarımızla da başa çıkmayı biliyoruz çok şükür. Dolayısıyla da inşallah o şekilde çıkacağız” dedi.

Bodrumspor’un golcüsü Gökdeniz Bayrakdar, “Öncelikle zaten devre arasında Play Off hedefi ile gelmiştim. Farklı galibiyetler alsak direkt de çıkabilirdik ama olmadı. İnşallah Play Off’tan önce bir finale çıkalım. Final maçını da kazanırsak inşallah Süper Lig’de güzel şeyler olacağını düşünüyorum” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.